SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Monaco 13 yıl sonra yarı finalde

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Monaco 3-2'nin rövanşında sahasında Alman temsilcisi Borussia Dortmund ile karşılaştı. Fransız temsilcisi Mbappe, falcao ve Germain'in attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı ve 13 yıl aradan sonra adını yarı finale yazdırdı. Borussia Dortmund'un tek golü ise Marco Reus'tan geldi.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Monaco, 3-1 kazandığı maçın rövanşında Alman temsilcisi Borussia Dortmund'u konuk etti.

İlk maça damgasını vuran Fransız yıldız Kylian Mbappe, bu maça da hızlı başladı. Benjamin Mendy'nin sert şutu kaleci Bürki'den döndü ve Mbappe'nin önünde kaldı. Genç futbolcu düzgün bir vuruşla henüz 3. dakikada Monaco'yu 1-0 öne geçirdi.

[Juventus'tan mucizeye izin yok!](https://www.mynet.com/juventustan-mucizeye-izin-yok-109157-myspor)

17. dakikada sol kanatta topla buluşan Lemar'ın ortasında Radamel Falcao, şık bir kafa vuruşu ile fileleri havalandırdı ve skoru 2-0'a getirdi. Borussia Dortmund'da temsilcimiz Nuri Şahin'in kullandığı serbest vuruş direkten döndü ve devre 2-0 Monaco'nun üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Dortmund, 48. dakikada marco Reus'un golüyle umutlansa da oyuna sonradan dahil olan Germain 81. dakikada Alman ekibin hayallerini yıktı ve Monaco 3-2 kazandığı maçın rövanşını da 3-1 kazanarak yarı finale adını yazdırdı.


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler