SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid 4 - 2 Bayern Münih

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, Bernabeu'da Bayern Münih karşısında öldü öldü dirildi... 90 dakikası Bayern'in 2-1 üstünlüğü ile biten mücadele uzatmalara gitti. 104 ve 108. dakikalarda takımının ve kendisinin üçüncü golünü atan Cristiano Ronaldo skoru 3-2'ye getirdi. 110. dakikada sahneye bu kez Asensio çıktı ve skoru 4-2'ye getirdi. Portekizli yıldız Ronaldo, Alman ekibiyle çeyrek finalde oynanan 2 maçta toplam 5 gol attı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Bayern Münih ile Bernabeu'da karşı karşıya geldi.

Lewandowski ve Sergio Ramos'un kendi kalesine attığı gollerle 2 kez öne geçen Alman ekibi, Cristiano Ronaldo'yu durduramadı. 90 dakikası 2-1 Bayern Münih'in üstünlüğü ile tamamlanan mücadele uzatmaya gitti. Ronaldo'nun 104 ve 108. dakikalarda gelen golleri skoru 3-2'ye getirdi. Maçta son sözü ise Asensio söyledi ve 110. dakikada skoru 4-2'ye getirdi. Zorlu mücadelede hat-trick yapan Ronaldo, takımını yarı finale taşıdı.

Yarı finale adını yazdırmak için İspanya'da mutlak gole ihtiyacı olan Bayern Münih, ilk yarıda rakibine oranla daha etkili olan taraf oldu. Ancak ilk yarıda iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. 0-0.

Mücadelenin ikinci yarısı da yüksek tempo ile başladı.

51. dakikada alman ekibi gole çok yaklaştı. Sol kanattan içeri çevirilen ortaya Robben çok şık vurdu ve kalecinin üstünden ağlara yönelen topu Marcelo son anda çizgiden çıkardı ve bu pozisyonun 1 dakika sonrasında Robben ceza alanında yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Penaltı vuruşunda topun başına gelen Lewandowski, kaleci ile topu ayrı köşelere gönderdi ve 53. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından Bayern Münih etkili ataklar geliştirmeye devam ederken, ev sahibi Real Madrid oyunu rakip yarı alana yıkmakta zorlandı.

Ender gelişen Real Madrid ataklarında Cristiano Ronaldo, takımına hayat veren isim oldu. 76. dakikada Casemiro'nun ceza alanına gönderdiği topa çok iyi bir kafa vuruşu yapan Portekizli yıldız skoru 1-1'e getirdi.

Bu golün hemen 2 dakika sonrasında Sergio Ramos'un kendi kalesine attığı gol ile Bayern Münih 2-1 öne geçti.

84. dakikada 2. sarı kartını gören Arturo Vidal kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 2-1 Bayern Münih'in üstünlüğü ile tamamlandı. İlk maçı Real Madrid aynı skorla kazandığı için mücadele uzatmaya gitti.

İlk uzatma devresinde sahneye çıkan isim yine Ronaldo oldu. 104. dakikada Sergio Ramos'un penaltı noktası üzerine gönderdiği topu çok iyi kontrol eden Ronaldo, düzgün bir vuruş yaparak skoru 2-2'ye getirdi.

108. dakikada iki rakibinin arasından sıyrılarak ceza alanına giren Marcelo Ronaldo'yu gördü ve yıldız oyuncu da boş kaleye topu göndererek hem kendisinin hem de takımının 3. golünü attı.

110. dakikada hızlı gelişen atakta Asensio skoru 4-2'ye getirdi ve maçın sonucunu belirledi.

Bu skor Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale taşıdı.

[Leicester City 1 - 1 Atletico Madrid](https://www.mynet.com/leicester-city-1-1-atletico-madrid-109117-myspor)

Real Madrid mücadeleye Navas, Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, Ronaldo 11'i ile başladı.

Bayern Münih ise zorlu deplasmanda Neuer, Lahm, Boateng, Hummels, Alaba, Alonso, Vidal, Thiago, Robben, Ribery, Lewandowski 11'i ile mücadele etti.

Ev sahibinde Varane, Pepe ve Bale sakatlıkları sebebiyle oynamayamadı. Alman devi Münih'te kırmızı kart cezasılısı Javi Martinez mücadelede görev alamadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler