SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Barcelona'nın oyuncusu Deniz Aytekin'

Öfkeli Fransız taraftarlar PSG'nin elenmesinin sorumlusu olarak gösterdikleri Türk asıllı Alman hakem Deniz Aytekin'in Wikipedia sayfasını değiştirdi.

Paris Saint Germain cephesi Barcelona maçına Deniz Aytekin'in atanmasıyla sevinç yaşamıştı. Fransız ekibinin daha önce Aytekin yönetimindeki karşılaşmalarda hiç kaybetmemiş olması, "PSG Aytekin'le kaybetmiyor" başlıklarıyla verilmişti ancak 6-1'lik maçın ardından yorumlar tam tersine döndü.

Barça'ya turu getirdi

Ülke basınının yanı sıra Fransız futbolseverler de sosyal medya üzerinden tepkilerini gösterdiler hakeme. Deniz Aytekin'in Fransızca Wikipedia sayfasına girerek kendisine ait bilgilerde değişiklikler yapan taraftarlar, hayat hikayesine eklenen bölümde şu ifadelere yer verdi: "Deniz Aytekin Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Barcelona'nın turu geçmesine yardım etti ve bunu 'Dişleyen Suarez dışındaki Barcelonalı futbolcular iyi emiyor' sözleriyle savundu"

Nou Camp efsanesi!

38 yaşındaki hakemin elenmelerinde pay sahibi olduklarını düşündükleri Türk asıllı Alman hakem için Fransız taraftarlar öfkelerini sosyal medyada da gösterdi. Mar 812001, "Deniz Aytekin Barcelona'nın yeni oyuncusu ve Nou Camp'ın efsanesidir" diye yazarken, karmelin21, "Barcelona'nın geri dönüşnde Aytekin'in kararlarının etkili olduğunu hâlâ görmek istemeyen insanlar var" ifadelerini kullandı.

İspanyollar da beğenmedi

İspanya'da da hakem performansına tepkiler olması dikkatlerden kaçmadı. As Gazetesi baş yazarı Alfredo Relano köşe yazısında, "Barcelona'ya verdiği iki penaltının yanı sıra karşı tarafın iki penaltısı da verilmedi" diye yazdı.

Arnavutluk taraftarını çıldırtmıştı

Deniz Aytekin son olarak Arnavutluk-İsrail arasında oynanan Dünya Kupası eleme maçında çaldığı düdüklerle tepki toplamıştı. Ev sahibi ekipte Djimsiti ve Berisha'ya kırmızı kart göstermiş, iki de kırmızı kart göstermesinin ardından tribünleri çıldırtmıştı. Arnavut taraftarlar hakemin adına yeni bir Facebook sayfası açarak oradan hakaret eden paylaşımlarda bulunmuştu. (Skorer)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler