SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cüneyt Çakır'dan 2 kırmızı kart

Şampiyonlar Ligi'nde A,B, C ve D Grupları'nda toplam 8 maç oynandı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Mönchengladbach, sahasında Manchester City ile 1-1 berabere kaldı. Çakır, mücadelede 2 kez kırmızı kartına başvurdu. İşte gecenin sonuçları...

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Arsenal ile Paris Saint Germanin 2-2 berabere kaldı. Emirates Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip PSG'nin gollerini 18. dakikada Cavani ve 77. dakikada Lucas Moura atarken ev sahibi Arsenal'in golleri 45. dakikada Giroud ve 60. dakikada kendi kalesine Verratti kaydetti. Bu sonucun ardından Arsenal puanını 11'e yükseltip liderliğini korurken yine 11 puana sahip PSG 11 puanla ikinci sırada kaldı.

A Grubu'nda gecenin diğer maçında Ludogorets Razgrad, sahasında Basel ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla Basel 2 puanla grupta üçüncü sırayı alırken aynı puana sahip Ludogorets Razgrad son sırada kaldı.

[Beşiktaş’ın yıldızlarına Barcelona takibi](https://www.mynet.com/besiktasin-yildizlarina-barcelona-takibi-103685-myspor)

BEŞİKTAŞ'IN GRUBUNDA GALİP GELEN YOK. KİEV VEDA ETTİ

B Grubu'nda Beşiktaş'ın 3-0 geriden gelip 3-3'ü yakaladığı nefes kesen maç, kuşkusuz Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en heyecan dolu maçlarından biriydi. Siyah-beyazlılar sahasında aldığı bu kritik 1 puan ile üst tura çıkma şansını son maça taşıdı. Beşiktaş'ın grubunda oynanan diğer maçta Napoli ile Dinamo Kiev golsüz berabere kaldı. Bu sonucun ardından temsilcimiz Beşiktaş Avrupa Ligi'ne kalmayı garantiledi. Dinamo Kiev Avrupa'ya veda etti.

ÇAKIR'IN MAÇINDA 2 GOL, 2 KIRMIZI KART

C Grubu'nda Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Mönchengladbach, sahasında Manchester City ile 1-1 berabere kaldı. Borussia Park'ta oynanan mücadelede City'nin golünü 45. dakikada David Silva atarken Mönchengladbach'ın golü ise 23. dakikada Raffael'den geldi. 51. dakikada Mönchengladbach'tan Lars Stindl ve City'den Fernandinho 63. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Bu sonucun ardından Manchester City puanını 8 yaparak grupta ikinci sırada kalırken, Mönchengladbach 5 puanla grupta üçüncü sırada yer aldı.

BARCELONA MESSI İLE KAZANDI

C Grubu'nda Barcelona'da deplasmanda Celtic'i 2-0 mağlup etti. Celtic Park'ta oynanan mücadelede Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 24. ve 55. dakikada penaltıdan Messi kaydetti. Bu sonucun ardından Barcelona puanını 12 yaparak grubu lider olarak bitirmeyi garantiledi. Celtic 2 puanla son sırada kaldı ve Avrupa kupalarına veda etti.

ROSTOV'DAN BAYERN'E SÜRPRİZ

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Rostov sahasında Bayern Münih'i 3-2 mağlup ederek gecenin sürpriz sonuçlarından birisine imza attı. Rusya'da oynanan mücadelede Bayern Münih'in gollerini 35. dakikada Douglas Costa ve 52. dakikada Juan Bernat atarken, ev sahibi Rostov'a galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Sardar Azmoun, 49. dakikada penaltıdan Dmitri Poloz ve 67. dakikada Noboa kaydetti. Bu sonucun ardından Bayern Münih puanını 9 yaparak grupta ikinci sırada yer aldı ve bir üst tura çıkmayı garantiledi. Rostov da puanını 4 yaptı ve grupta üçüncü sıraya yükseldi.

ATLETICO MADRID KAYIPSIZ

Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki diğer maçta Atletico Madrid sahasında PSV Eindhoven'ı 2-0 mağlup etti. Vicente Calderon'da oynanan mücadelede Atletico Madrid'e galibiyeti getiren golleri 55. dakikada Gameiro ve 66. dakikada Griezmann kaydetti. Bu sonuçla Atletico Madrid 5'te 5 yaparak puanını 15 yaptı ve grubu lideri olarak bir üst tura çıkmayı garantiledi. PSV Eindhoven ise 1 puanla grupta son sırada kaldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler