SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar ve puan durumu

Şampiyonlar Ligi 3. haftasında 8 karşılaşma vardı. Gecenin en gollü maçı beklendiği gibi Real Madrid- Legia Varşova karşılaşmasından geldi.

Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçları start aldı. E Grubu'nda B.Leverkusen ile Tottenham golsüz berabere kaldı. Alman ekibinde forma giyen milli futbolculardan Ömer Toprak 90, Hakan Çalhanoğlu ise 45 dakika forma giydi. Grubun diğer maçında ise CSKA Moskova ile Monaco Traore ve Bernard Silva'nın karşılıklı golleriyle 1-1 berebere kaldı.

F Grubu'nda Real Madrid, Legia Varşova'yı Bale, Jodlowiec, Asensio, Vaquez ve Morata'nın golleriyle 5-1 mağlup etti. Polonya ekibinin tek golü Radovic'ten geldi. Grubun diğer maçında Sporting Lizbon sahasında Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup oldu.

G Grubu'nda ise Brugge, Porto'ya sahasında 2-1 mağlup oldu. Goller Layun ve 90. dakikada Silva'dan geldi. Premier Ligi son şampiyonu Leicester City ise Mahrez'in golüyle Kopenhag'tan 3 puan aldı.

H Grubu'nda ise Juventus deplasmanda O.Lyon'u Cuadrado'nun golüyle geçti. Sevilla ise Hırvatistan'da Dinamo Zagrep engelini Nasri ile aştı.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler