SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan'dan olay hareket

Barcelona'nın deplasmanda Borussia Mönghengladbach deplasmanında attığı gol sonrası yaptığı hareketin İstanbul'a mesaj olarak algılanmasına yol açtı. 

Şampiyonlar Ligi'nde 2. maçlar dün gece oynanan 8 karşılaşmayla tamamlandı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Barcelona 65. dakikada Arda Turan'la beraberliği sağladı. Pique ise maçın skorunu belirledi: 1-2..

Milli futbolcunun attığı gol sonrası yaptığı 'sert' hareket dikkatlerden kaçmadı. Attığı gol sonrası zaman geçirmeden her zamanki gibi secdeye varan Arda, sonrasında ise olay bir hareket yaptı. Arda, arkadaşlarının tebriklerini kabul ettikten sonra dişlerini sıkarak sağ yumruğunu havaya doğru savurdu.

[Beşiktaş 1 - 1 Dinamo Kiev](https://www.mynet.com/besiktas-1-1-dinamo-kiev-101270-myspor)

Yıldız futbolcunun bu hareketi, akıllara Fatih Terim ile EURO2016 ve sonrasında yaşadığı krizi getirdi. Arda'nın attığı gol sonrası büyük bir hırsla sergilediği bu tavır, "Türkiye'ye mesaj mı yolladı?" tartışmalarını başlattı. Bilindiği üzere Fatih Terim, Dünya Kupası elemeleri için yarın A Milli Takım aday kadrosunu açıklayacak. Terim'in, büyük bir soğuk savaş yaşadığı Arda Turan'ı bu şartlarda aday kadroya davet edip etmeyeceği merak konusu. Arda, Hırvatistan ile dünya kupası elemele grubunda oynadığımız ilk maçın kadrosuna çağırılmamıştı. Arda Turan'ın yanı sıra, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta, Gökhan Gönül ve Caner Erkin de davet almamıştı.

[Gol çizgisi teknolojisi ilk kez Türkiye'de](https://www.mynet.com/gol-cizgisi-teknolojisi-ilk-kez-turkiyede-101269-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler