SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid öldü öldü dirildi!

Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk hafta maçında Real Madrid sahasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u son dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, ilk maçında zorlandı! F Grubu ilk hafta mücadelesinde Sporting Lizbon'u konuk eden Mor Menekşeler, 47. dakikada geriye düştüğü maçta 89 ve 90+4'te bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Santiago Bernabeu'da oynanan mücadelede ilk devre iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci devrenin hemen başında Bruno Cesar'ın golü Bernabeu'yu sessizliğe gömdü ve konuk ekip 1-0 öne geçti.

Yediği golün ardından baskılarını artıran Real Madrid, rakip kalede etkili pozisyonlar geliştirse de aradığı golü Ronaldo'nun frikiği ile buldu. 89'da eski takımına frikikten gol atan Portekizli yıldız skoru 1-1'e getirdi. bu golün hemen ardından baskılı oyununa devam eden İspanyollar, Morata ile 90+4. dakikada 2-1 öne geçti ve bu gol maçın da skorunu belirledi. 2-1.

Bu sonucun ardından Real Madrid 3 puana yükseldi. Sporting Lizbon ise puanla tanışamadı.

DORTMUND'TAN FARKLI TARİFE!

Grubun diğer maçında Borussia Dortmund, deplasmanda Legia Varşova'yı 6-0 mağlup etti ve rakibine tarihinde sahasındaki en farklı mağlubiyeti yaşattı. Milli oyuncu Emre Mor, 75. dakikada oyuna dahil oldu.

Mücadelede gol perdesi, 7. dakikada Götze'nin golüyle açıldı. 15. dakikada Sokratis, 17. dakikada Marc Batra attı ve fark 3'e çıktı. ilk devre 3-0 Alman ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devre de Dortmund gol oldu yağdı... Sarı-Siyahlı ekip, 51'de Guerreiro ile farkı 4'e çıkardı. 76. dakikada Gonzalo Castro, takımının 5. golünü kaydetti ve Pepsi Arena'da kapanışı 87'de Aubameyang yaptı. 6-0.

Sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrılan Borussia Dortmund, averajla grup liderliğini ele geçirdi. Real Madrid ise 2. sırada yer aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde diğer gruplarda alınan sonuçlar şöyle:

C GRUBU
21:45 Manchester City: 4 Mönchengladbach: 0

E GRUBU
Bayer Leverkusen: 2 CSKA Moskova: 2
Tottenham:1 Monaco: 2

F GRUBU
Real Madrid: 2 Sporting Lizbon: 1
Legia Varşova: 0 Borussia Dortmund: 6

G GRUBU
Club Brugge: 0 Leicester City: 3
Porto: 1 Kopenhag: 1

H GRUBU
Olympique Lyon: 3 Dinamo Zagreb: 0
Juventus: 0 Sevilla: 0

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler