SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PTT 1. Lig play-off finalini Bülent Yıldırım yönetecek

Adana Demirspor ile Multigroup Alanyaspor arasında oynanacak olan PTT 1. Lig play-off final karşılaşmasını tecrübeli hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

TFF'den yapılan açıklamaya göre Konya Büyükşehir Torku Arena'da 27 Mayıs Cuma günü saat 19.00'da Adana Demirspor - Multigroup Alanyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

Karşılaşmada Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Asım Yusuf Öz gerçekleştirecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

ADANA DEMİRSPOR FİNALE NASIL GELDİ?

Normal sezonu 4. sırada bitiren Adana Demirspor play-off yarı finalinde Elazığspor ile eşleşti. Elazığ'da oynanan ilk maçı 3-2 kaybeden Mavi-Şimşekler Adana'da oynanan karşılaşmayı Barış Başdaş'ın 90+4. dakikada kaydettiği golle 2-1 kazandı ve adını finale yazdırdı.

MULTİGROUP ALANYASPROR FİNALE NASIL GELDİ?

PTT 1.Lig'in 2015-2016 sezonunun en flaş ekiplerinden biri olan Alanyaspor kelimenin tam anlamıyla normal sezonun son maçında yıkıldı. Karabükspor ile ikincilik mücadelesi veren Akdeniz temsilcisi 34. haftada Giresunspor ile deplasmanda karşılaşmış ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı. Karabükspor'un ise 34. haftada deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup etmesi sonucu Karadeniz ekibi Alanyaspor'un 1 puan önüne geçmiş ve Lig'i ikinci sırada bitirmişti.

Alanyaspor play-off yarı finalinde Balıkesirspor ile eşleti. Balıkesir'de oynanan ilk maç 0-0 beraberlikle sonuçlanmış, Alanya'da oynanan karşılaşmayı ise Akdeniz temsilcisi Deniz Vural'ın attığı bir golle 1-0 kazanmış ve adını finale yazdırmıştı.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler