SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Vural: 'Süper Lig'in en önemli adaylarındanız'

Adana Demirspor'un teknik direktörü Vural, açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural play-off'ta finale yükselmeleri durumunda, binlerce taraftarla Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği maçın yapılacağı Konya'da olacaklarını ifade etti.

Vural, Aytaç Durak Tesisleri'nde takımın fizyoterapisti Abdurrahman Duran ile düzenlediği basın toplantısında, play-off mücadelesini ve yarı finalde eşleştikleri Vartaş Elazığspor takımını değerlendirdi.

Vartaş Elazığspor'un maçlarını izlediklerini bildiren Vural, "Bu takımın fazlasını ve zaafını arkadaşlarımıza net bir şekilde anlatacağız." dedi.

Elazığ temsilcisinin iyi bir ekip olduğuna dikkati çeken teknik direktör Vural, şöyle konuştu:

"Karşımızda istekli ve yürekten oynayan bir ekip var. Bu oyunculara karşı başarılı olmaya çalışacağız. Yarın sabah antrenman yaptıktan sonra Malatya'ya gidip hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz. Maçtan bir gün önce akşam Elazığ'a gidip maçtan sonra Adana'ya döneceğiz. Play-off mücadelesinde finale kalırsak inşallah binlerce taraftarla Konya'da olacağız. Bu takım Süper Lig'e aday en önemli ekiplerden birisi. Bunlar bizim dileklerimiz, bunlar doğrultusunda çalışıp gayret edeceğiz. Futbolda iddialı olmak var ama çok kesin konuşmak yok."

"Çok deneyimli bir kadromuz var"

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu'nu çok sevdiğini anlatan Vural, "Onunla gurur duyuyorum. Talebelerimin futbol pazarında olması, başarılı olmaları beni mutlu ediyor. 180 dakika boyunca Ogün kardeşimiz bizim rakibimiz maalesef. Onun dışında her türlü başarısı bizi mutlu eder." diye konuştu.

Geniş bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Vural, şunları kaydetti:

"Ben uzun süredir çalışıyorum. Çalıştığım takımlarda 22 iyi futbolcunun bir araya geldiği çok az oldu. Hepsi Süper Lig'de oynamış. Yabancı oyuncularımızı saymadan, 16 Türk oyuncumuz Süper Lig tecrübesi yaşamış. Bu takımın yaş ortalaması 28,5. Çok deneyimli bir kadromuz var. Başarıyı ve başarısızlığı görmüş bir takım. Oyuncularımın eline böyle bir fırsat geçti. Bu takımın direkt Süper Lig'e çıkması beklenirken buralarda olduk. Şimdi böyle bir imkan yakalandı, Allah inşallah bu çocukların yüzünü güldürür."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler