SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Vural: Hatalara karşı dik duracağız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hakem hatalarına karşı dik duracaklarını söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, çok önemli bir süreçte bulunduklarını, matematiksel olarak Play-Off’u garantilemediklerini belirterek, “Çalışmalarımız büyük bir titizlikle sürüyor. 21 yıldır özlenen başarının yakalanması yolunda oyuncularıma son derece güveniyorum.” dedi.

Adana Demirspor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Vural, sadece şampiyonluğun kazanılması adına, ekonomik anlamda hiçbir şey düşünmeden göreve başladığının altını çizerek, “Oyuncularımla yaptığım görüşmelerde hepsinin bana kayıtsız şartsız güvendiğini hissettim. Gece 3’lere 4’lere kadar uyumadan, rakiplerimizi takip ediyorum. Çok büyük bir zevkle çalışıyorum. Futbolda isimle şampiyon olunmuyor. Sahada icraat gerekiyor. İnşallah bu çalışmalarımızın ürününü hep beraber alacağız.” şeklinde konuştu.

Bu sezon kendi sahalarında oynayacakları son maç olan Altınordu karşılaşmasına taraftarları davet eden Vural, “Bu süreçte, Adana Demirspor taraftarımızın play off finalinin son düdüğüne kadar başkanımız ve teknik heyetimizin verdiği emek kadar çaba ve sabır göstermesini istiyoruz. Ayrıca play off öncesi kendi evimizde oynayacağımız son müsabaka olacağından, taraftarlarımızı Altınordu maçında takımlarına destek olup moral vermeye bekliyoruz.” dedi.

Tüm takımları ilgilendiren bu önemli süreçte, hakemlerin verecekleri kararda çok daha dikkatli olmalarını isteyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Kayseri Erciyesspor maçımızda ofsayt gerekçesiyle verilmeyen net bir golümüz var. Deniz Çoban, bu golü iptal eden yan hakemin Alanya bölgesinden olduğunu söylüyor. MHK Başkanıyla Kuddusi Müftüoğlu ile görüşeceğim. Hakkımızı yedirmeyiz. Herkes bu mücadelede çok büyük emekler harcıyor.” diye konuştu.

Toplantıya katılan fizyoterapist Abdurrahman Duran ise takımdaki sakatlıklar hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Duran, İbrahim Moro’nun ayak bileğinde iki gün süren bir ağrının olduğunu, Burak Çalık’ın da üst adalesindeki sakatlığı nedeniyle riske edilmediğini açıkladı. İbrahim Dağaşan’ın da bileğindeki ağrının tam olarak düzelmediği bildirildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler