SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kemal Papadopoulos, Komşu'yu karıştırdı

Karşıyaka'nın yeni transferi Dimitris Papadopoulos'un, Atatürk resmi önünde verdiği poz, Yunanistan'ın diline dolandı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın yeni transferi Yunanistan'da dilden dile dolaşıyor. PAOK'tan kadroya katılan Dimitris Papadopoulos'un imza töreninde ortaya çıkan görüntü Komşu'da pek hoş karşılanmadı.

Futbolcunun İzmir ekibine attığı imzanın ardından Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk resmi önünde verdiği poz, komşu ülkenin sosyal medyası üzerinde çok konuşulurken, bir çok internet sitesinde de haber oldu. Oyuncuya sosyal medya üzerinden yoğun eleştiri getirildiği belirtildi.

Ülkenin önde gelen sitelerinden OnSports ise "Kemal Papadopoulos" başlığıyla verdiği haberinde "Dimitris Papadopoulos'u, Kemal Atatürk'ün önünde poz verirken gösteren fotoğraf, Yunanistan'da kızgınlığa neden oldu" ifadelerini kullandı.

Karşıyaka'nın Yunanistan Süper Lig takımlarından PAOK'tan transfer etmek istediği Dimitris Papadopoulos'un imza atmadığı ortaya çıktı.

Bayramın son günü İzmir'e gelerek yöneticilerle el sıkışan yıldız futbolcu, son anda sözleşmede yer alan bir maddenin çıkarılmasını isteyince kriz yaşandı. Söz konusu maddenin tüm mukavelelerde yer aldığına dikkat çeken Futbol Şube Yöneticisi Devrim Acar, "Hukuki bir sorun var ancak aşmaya çalışıyoruz. Çözülmeyecek bir problem değil" ifadesini kullandı.

Ülkesine dönen Yunan futbolcuya düşünmesi için süre verdiklerini söyleyen Başkan Ali Erten, "Eğer Papadopoulos'un talebini kabul edersek, takım içi dengeler bozulabilir. Bunu uygun bir dille kendisine aktardık ve düşünmesini istedik. Eğer bizim istediğimiz çizgiye gelirse, kendisiyle seve seve sözleşme imzalarız, aksi taktirde bu iş olmaz" şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler