SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığspor'da 3 futbolcunun sözleşmesi feshedildi

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da deprem devam ediyor. 3 futbolcunun sözleşmesi feshedildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da, teknik direktör Bayram Bektaş, Elazığspor’a takımın hedefi olduğunu için geldiğini söyledi.

Bektaş, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, Ümit Özat’ın istifasının ardından Elazığspor’da teknik direktörlük görevine geldiğini anımsatarak, Elazığspor’un hak ettiği yere gelmesi için büyük bir özveriyle çalışacaklarını belirtti.

Katar Ligi takımlarından Umm-Salal’da yaklaşık 1,5 yıldır yardımcı antrenör olarak görev yaptığını ve Elazığsor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk’ün teklifi üzerine hiç düşünmeden sözleşmesini feshettiğini dile getiren Bektaş, "Elazığspor’a geldim, çünkü ben hedefi olan bir takım istedim. Allah utandırmasın. Bu doğrultuda başkanımın teklifini kabul ettim" diye konuştu.

Elazığspor’un güçlü bir camiaya sahip olduğunu ve dışarıdan lanse edildiği gibi kulüpte kaos ortamının olmadığını vurgulayan Bektaş, şöyle devam etti:

"Önümüzde Alanyaspor maçı var, çok zor bir rakip. Kesinlikle bu maçı kazanma adına sahaya çıkacağız. Öyle, ’5 maçta 4 puan alırız, 5 maçta 8-12 puan alırız’ hesaplarını yapmam. Alanyaspor maçını kazanarak, alt tarafla ilgili futbolcularımı düşündürmek istemiyorum. Yönetimimizi de bu konuda rahatlatmak istiyorum. Altlardan koparsak, kalan 3-4 maçta görmek istediğim, fazla forma şansı bulamamış genç yeteneklerimiz var. Onları önümüzdeki sezon nasıl değerlendirebiliriz, bunu görmek istiyorum."

3 futbolcuyla yollar ayrıldı

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, 3 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını söyledi.

Öztürk, Giresunspor maçı öncesinde, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle idmana çıkmayan ve kadro dışı bırakılan Mehmet Çakır, Eren Aydın ve kaleci Ferhat Odabaşı ile karşılıklı anlaşarak, sözleşmelerini feshettiklerini kaydetti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler