SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahaya çıkacak futbolcu kalmadı

Süper Lig'de bir dönem yenilgi yüzü görmeyen Orduspor, artık son çırpınışlarını yapıyor! 24 futbolcusu ayrılan Karadeniz ekibinde 25. isim de gün sayıyor...

PTT 1. Lig’de maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Orduspor, hafta sonu deplasmanda Kayserisporla yapacağı maçın hazırlıklarına kaleci Valeri’den yoksun devam etti. Nevşehir’in Avanos ilçesinde kampa giren Orduspor’un teknik direktörü Ziya Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluspor maçının ardından Avanos’a geldiklerini, Kayserispor maçı hazırlıklarına burada devam ettiklerini belirtti. Ücretlerini alamayan futbolcuların devre arası Antalya kampından birer birer ayrıldığını kaydeden Doğan, ”Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Devre arasında futbolcularımızın neredeyse tamamı takımdan ayrıldı. Uzun süredir alacaklarını tahsil edemiyorlardı. Kendine takım bulan oyuncular gitti” dedi.Şu anda kadrolarının tamamen PAF takımdan profesyonel yaptıkları oyunculardan oluştuğunu ifade eden Doğan, yönetimin verdiği sözleri yerine getirememesinden dolayı takımın bu hale geldiğini belirtti.

”24 OYUNCUMUZ GİTTİ, 25.’Sİ DE YOLDA”

Kaleci Valeri Fomichev’in de geçen haftaki Boluspor maçına ricası üzerine çıktığını kaydeden Doğan, “4 gündür Avanos’ta Kayserispor maçına hazırlanıyoruz. Yönetimin verdiği sözleri yerine getirememesinden dolayı bugün antrenmana Kaleci Valeri de çıkmadı ve Kayserispor maçında da forma giymek istemediğini iletti. 24 oyuncu ayrıldı, 25’incisi de yolda diyebiliriz. Sadece oyuncular değil kulüp çalışanları da çok zor durumda, aylardır maaşlarını alamıyor” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler