SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Başkan seçilmişim istifa ediyorum!'

Kayserispor'un eski başkanı Recep Mamur, sarı kırmızılı kulübün bu sabah yapılan kongresine katılmamasına rağmen, gıyabında başkan seçildi. Mamur öğleden sonra kulübün resmi sitesinden açıklama yapıp, pazartesi istfa edeceğini duyurdu.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Kayserispor'da bugün tarihin en ilginç kongrelerinden biri yapıldı. Sadece 50 üyenin katılımıyla yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında, o an salonda bile olmayan eski başkan Recep Mamur, başkanlığa aday gösterildi. Ardından yapılan oylama sonucunda Mamur, gıyabında başkan seçildi.

Kayserispor'un olağanüstü kongresine sadece 50 üye katılınca koca salon boş kaldı.

Gariplikler bununla da bitmedi. Katılmadığı kongrede Kayserispor Başkanı seçildiğini öğrenen Recep Mamur, öğleden sonra sarı kırmızılı kulübün internet sitesinden yazılı bir açıklama yaparak, istifa ettiğini açıkladı. Mamur, açıklamasında şunları söyledi:

"13.12.2014 tarihinde yapılan Kayserispor Olağanüstü Genel Kurul Kongresi'nde, gıyabımda yönetim kurulu üyeliğine seçilmişim... Ben, tekrar başkan olmayacağımı belirtmeme rağmen; şahsımdan habersiz yapılan bu duruma karşı, Pazartesi günü noterden istifamı yollayacağım. Kamuoyuna arz ederim."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler