SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tugay Kerimoğlu'na sürpriz teklif

Teknik direktör Mutlu Topçu ile yollarını ayıran Kayserispor, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da görev yapan Tugay Kerimoğlu'na teklif götürdü.

PTT 1.Lig'in ilk 4 haftasında istediği sonuçları alamayan ve Mutlu Topçu ile yollarını ayıran Kayserispor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Son olarak Adanademirspor karşılaşmasına teknik direktörsüz çıkan Kayserispor’da ibre Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Tugay Kerimoğlu’na döndü. 

KayseriNews'te yer alan habere göre; Tugay Kerimoğlu ile bir araya gelen Kayserispor yönetimi, eski milli futbolcuyu takımın başına getirmek için teklifte bulundu. Yöneticilerin, genç ve dinamik bir isimle yola devam etmek istediği için Kerimoğlu’nu tercih ettiği belirtildi. 

Tugay Kerimoğlu’nun, yakın çevresine "Kayserispor’da çalışmak isterim. Kayserispor gibi bir takımın yeri Ptt 1.lig değil" dediği öğrenildi. 

HİKMET KARAMAN OLMADI 

Kayserispor, Mutlu Topçu ile yollarını ayırdıktan sonra tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman ile anlaşmak için masaya oturmuş, ama maddi konuda anlaşma sağlanamadığı için imzalar atılamamıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler