SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Vural'dan taraftara uyarı

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Vural, "Üst lige çıkacaksak bu iş, 12. adam dediğimiz taraftarsız olmaz. Play-off aşamasında taraftarsız oynamayalım lütfen" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yılmaz Vural, taraftarları uyararak, "Üst lige çıkacaksak bu iş, 12. adam dediğimiz taraftarsız olmaz. Play-off aşamasında taraftarsız oynamayalım lütfen" dedi.

Vural, Macit Özcan Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Futbol Federasyonu ile görüştüklerini ve sarı kart cezalarının play-off maçlarına yansımayacağını, kırmızı kart cezalarının ise geçerli olduğunu öğrendiklerini söyledi.

E-bilet uygulamasını da değerlendiren Vural, "Bu durum, ilk etapta taraftar sayısını etkileyecek. Milyonlarca kartı temin etmek biraz zaman alacak. Federasyon da son birkaç maçta bu uygulamayı deneyerek gelecek sezona sorunsuz girmek istiyor" dedi.

Bucaspor maçında oyuncuların performansını artırdığını görmenin kendisini mutlu ettiğini anlatan Vural, takımın cezası nedeniyle maçı sadece kadın ve çocukların izlediğini hatırlattı. Vural, agresif olma ve kötü tezahürat sonucu bu durumlarla karşılaşıldığını vurgulayarak, şöyle devam etti: "Böyle tezahüratın sonucu olarak 250 bin lira cezaya çarptırıldık ve taraftarsız maç oynadık. Eğer bunu tekrarlarsak ben o zaman taraftar grubunun takıma sevgisinden şüphe ederim. Tabi insan bir kez hata yapabilir ama ikincisi hata değil, yanlış olur. Onlara çok ihtiyacımız olduğu dönemde bunu tekrarlamasınlar. Çok ihtiyacımız var onlara. Üst lige çıkacaksak bu iş, 12. adam dediğimiz taraftarsız olmaz. Play-off aşamasında taraftarsız oynamayalım lütfen. Bucaspor maçında çok şükür kadın ve çocuk taraftarlarımız da çok iyi destekledi bizi. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum."

Vural, ligde son üç maçı da kazanmayı arzuladıklarını belirterek, futbolun her sonuca açık olduğunu, küçük de olsa ilk 2 sırada yer alma şansını sürdürmek istediklerini ifade etti.

Vural, takıma maddi destek sağlamaya yönelik etkinlik düzenlemeye hazırlandıklarını da sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler