SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2. Lig Play-off kuraları çekildi!

Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği Play-off maçlarının kura çekimi Denizli'de yapıldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı ve Beyaz gruplarda 2011-2012 sezonunda Play-off'a kalmayı başaran 8 takım, Bank Asya 1. Lig'e yükselebilmek için Denizli'de mücadele edecek. Normal sezonda Kırmızı Grubu, 1461 Trabzonspor; Beyaz Grubu ise Şanlıurfaspor lider bitirerek Bank Asya 1. Lig'e yükselme hakkı elde etmişti.

23-31 Mayıs tarihleri arasında eleme sistemi ile oynanacak maçlar sonunda, Bank Asya 1. Lig'e çıkacak 3. ve son takım belirlenecek. Kırmızı Grup'tan Bandırmaspor, Kızılcahamamspor Adana Demirspor ve Fethiyespor; Beyaz Grup'tan ise Bugsaşspor, Turgutluspor, Bozüyükspor ve Balıkesirspor'un katıldığı kura çekimi Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde (DGC) yapıldı.

TFF Yetkilisi Ufuk Şefik'in başkanlığında yapılan kura çekimine, Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş ve DGC Başkanı Önder Varol da katıldı. TFF Yetkilisi Ufuk Şefik, kura çekimi öncesi yaptığı konuşmada, Play-off statüsünü anlattı ve tüm takımlara başarılar diledi. Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş da, bu önemli organizasyonunun Denizli'de yapılmasından memnun olduklarını belirterek TFF yetkililerine teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. Bozüyükspor dışındaki 7 takımın temsilci gönderdiği kura çekimi sonucu, Bugsaşspor-Bandırmaspor, Adana Demirspor-Balıkesirspor, Bozöyükspor-Kızılcahamamspor ve Fethiyespor-Turgutluspor ile eşleşti. 23 Mayıs Çarşamba günü Bugsaşspor-Bandırmaspor maçıyla başlayacak Play-off müsabakaları 31 Mayıs Perşembe günü yapılacak final maçıyla sona erecek.

2011-2012 sezonu Spor Toto 2. Lig play-off maç takvimi şöyle:

23 Mayıs Çarşamba
17:00 Bugsaşspor - Bandırmaspor
20:30 Adana Demirspor - Balıkesirspor

24 Mayıs Perşembe
17:00 Bozöyükspor - Kızılcahamamspor
20:30 Fethiyespor - Turgutluspor

27 Mayıs Pazar
19:00 Yarı final karşılaşması (Çarşamba gününün galipleri)

28 Mayıs Pazartesi
19:00 Yarı final karşılaşması (Perşembe gününün galipleri)

31 Mayıs Perşembe
19:00 Final

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler