SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atıemwen'den büyük fedakarlık! Çocuğu öldü, maça çıktı

Şanlıurfaspor devre arasında Çaykur Rizespor’dan kiraladığı Believe Atıemwen, maç öncesinde aldığı haber ile şok yaşadı. Çocuğunun ölüm haberine alan Atıemwen büyük bir şok yaşarken, buna karşın anlamlı bir profesyonellik örneği gösterdi ve Boluspor'la oynanan maça çıkarak 90 dakika sahada kaldı.

Şanlıurfaspor bu hafta ligde kalmak adına kritik Boluspor maçına çıktı. Maç öncesinde çocuğunun ölüm haberini alan Nijeryalı genç yıldızı Believe Atıemwen, maça çıkma kararı aldı.

Boluspor karşısında çocuğunun acısını yüreğine gömerek 90 dakika Şanlıurfaspor formasını terletti. Şanlıurfaspor için mücadele veren Believe Atıemwen maç sonrasında ailesinin yanına gitti.

TEKNİK DİREKTÖRDEN AÇIKLAMA!

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hayati Soydaş, ise sabah oyuncularından Believe Atiemwen’in çocuğunun öldüğü haberini aldıklarını açıklayarak şunları söyledi:

Şu an konuşmakta zor, çünkü sabah kalktığımızda Believe Atiemwen’in çocuğunun hayatını kaybettiği haberini aldık. Bizim için duygusal bir gün başladı. Futbol anlamında, bulunduğumuz pozisyon anlamında sıkıntılı bir durumumuz var.

Futbolda kazanırsınız kaybedersiniz bunun dönüşü olur, bu dönüşü olmayan bir şeydi. Kendisine ’Nasıl istersen öyle yapalım sen karar ver’ dedim. O da ’Ben maç oynacağım’ dedi.

Maç toplantısı yaptığımızda da onun için bu maçı kazanacağımızı söyledik. Ona armağan edeceğimizi söyledik. Camiamız adına çok mutlu bir sonuç aldık, sevinçliyiz. Büyük bir çöküntüden çıkıyorsunuz çok kolay değil. Futbolcu kardeşlerimiz çok istekliydi. Duygusal bir gündeyiz umarım mutlu bir sonla bitireceğiz.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler