SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor 1 - 1 Altınordu

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Balıkesirspor, sahasında Altınordu ile 1-1 berabere kaldı. Bu skorun ardından Altınordu puanını 40'a yükseltti ve play-off için umutlarını sürdürdü. Balıkesirspor ise puanını 36'ya yükseltti. Balıkesirspor 8 maçtır sahadan galibiyetle ayrılamıyor.

TFF 1. Lig'de Balıkesirspor, 29. hafta mücadelesinde sahasında Altınordu ile karşılaştı.

İlk yarısı golsüz biten mücadele ikinci yarıda karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 49. dakikada konuk ekipte Barış Alıcı, takımını 1-0 öne geçirdi. Balıkesirspor'un golü ise 64. dakikada Abdülkadir Özgen'den geldi.

Bu skorun ardından Altınordu puanını 40'a yükseltti ve play-off için umutlarını sürdürdü. Balıkesirspor ise puanını 36'ya yükseltti.

Balıkesirspor 1 - 1 Altınordu
Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Sarper Barış Saka, Engin Erdem, Soner Maraş
Balıkesirspor: Atilla Özmen, Eray Ataseven, Mehmet Boztepe (Dk. 80 Doğa İşeri), Bekamenga (Dk. 59 Oğuzhan Çapar), Okan Alkan, Cüneyt Köz, Burak Çalık (Dk. 90+3 Rahmi Anıl Başaran), Glumac, Bülent Cevahir, İshak Çakmak, Abdulkadir Özgen
Altınordu: Berke Özer, Uğur Aslankuru, Yusuf Acer, Sinan Osmanoğlu, Serkan Göksu (Dk. 81 Alican Özfesli), Fatih Aktay (Dk. 60 Hasan Kabze), Erdoğan Yeşilyurt, Arif Morkaya (Dk. 74 Oğulcan Ülgün), Barış Alıcı, Yusuf Abdioğlu, Okan Derici
Goller: Dk. 49 Barış Alıcı (Altınordu), Dk. 64 Abdülkadir Özgen (Balıkesirspor)
Sarı kart: Dk. 78 Glumac (Balıkesirspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler