SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bandırmaspor 0 - 1 Sivasspor

TFF 1. Lig 15. hafta maçında Sivasspor, deplasmanda Bandırmaspor'u 1-0 yendi ve maç fazlasıyla Göztepe'nin ardından 2. sırada yer aldı.

TFF 1. Lig'de Sivasspor, deplasmanda Bandırmaspor'u 1-0 mağlup etti ve ligde üst üste 4. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Kırmızı-Beyazlı ekibe galibiyeti getiren golü 45+1'de Burhan Eşer attı.

Bu galibiyetin ardından puanını 27'ye yükselten Sivasspor, maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Bandırmaspor ise 14 puanla 14. sırada yer aldı.

Her iki takım da sahaya "Mevzu vatansa biriz, birlikteyiz" yazılı pankart taşıyarak, çevik kuvvet şapka ve yelekleriyle çıktı.

BANDIRMASPOR 0 - 1 SİVASSPOR
STAT: Bandırma 17 Eylül
HAKEMLER: Serkan Tokat, Alpaslan Dedeş, Oğuz Terzi
BANDIRMASPOR: Okan Kocuk, David Deniz Kılıç, Yiğit İsmail Gökoğlan, Özgür Çelik, Serkan Sözmen, Souza, Costa (Dk. 46 Furkan Soyalp), Feridun Kıroğlu (Dk. 81 Amado), Ömer Kandemir, Bahri Can Avcı, Atabey Çiçek
SİVASSPOR: Ali Şaşal Vural, Yiğit İncedemir, Galip Güzel, Martires (Dk. 74 Beykan Şimşek), İbrahim Öztürk, Oumari, Ahmet Cebe, Burhan Eşer (Dk. 85 Erkan Kaş), Ergin Keleş, Ziya Erdal, Adem Koçak (Dk. 79 Kerim Avcı)
GOL: Dk. 45+1 Burhan Eşer (Sivasspor)
SARI KARTLAR: Dk. 73 Martires, Dk. 90 Beykan Şimşek ve Yiğit İncedemir (Sivasspor), Dk. 88 David Deniz Kılıç (Bandırmaspor)

TFF 1. Lig'de günün diğer maçlarında alınan skorlar şöyle:

Şanlıurfaspor 4 - 0 Boluspor

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler