SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Mor, Türkiye'yi tercih etti

Galatasaray'ın ara transferde tam 8 milyon Euro teklif edip alamadığı Türk asıllı Danimarkalı futbolcu Emre Mor, milli takım tercihini yaptı. Manchester United ve Liverpool gibi devlerin yakından takip ettiği gurbetçi futbolcu, bundan böyle Türk Milli Takımı forması giyeceğini açıkladı.

FIFA'nın 2015 yılı dünya klasmanında en çok puan toplayan milli takım olan ay yıldızlı ekibimiz bir yıldız daha kazandı.

Danimarka'nın Nordsjaelland Kulübü'nde forma giyen ve ara transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen gurbetçi futbolcu Emre Mor, milli takım tercihini Türkiye'den yana yaptı.

19 yaşındaki kanat oyuncusu Emre, kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamada İngilizce, "Artık resmen Türk'üm. Türk Milli Takımı için oynamaya karar verdim ve Türk Milli Takımı'nın bir temsilcisi olduğum için gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.

Galatasaray yönetimi, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Emre Mor için geçtiğimiz ay Nordsjaelland Kulübü'ne 8 milyon Euro teklif etti ancak Danimarka ekibi futbolcuyu satmadı.

[Yunus Mallı Türkiye Milli Takımı'nı seçti](https://www.mynet.com/yunus-malli-turkiye-milli-takimini-secti-88175-myspor)

MANCHESTER UNITED VE LIVERPOOL DA PEŞİNDE

Emre'ye, Galatasaray'ın yanı sıra Manchester United, Liverpool, Ajax ve PSV Eindhoven gibi Avrupa'nın önemli kulüpleri de talip.

Babası Türk, annesi Makedon olan Emre Mor, 14 Temmuz 1997'de Danimarka'da dünyaya geldi. 1.68 metre boyundaki genç oyuncu solak olmasına rağmen her iki kanatta da oynayabiliyor.

Emre Mor, Danimarka 19 Yaş Altı Milli Takımı ile de 3 karşılaşmada sahada yer aldı.

Yunus Mallı'dan sonra Fatih Terim, ikinci kez milli takıma yurt dışından önemli bir takviye gerçekleştirdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler