SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinan Gümüş Terim'in radarında

Bu sezona kadar profesyonel futbolculuğu döneminde toplam 7 golü olan Sinan, son 7 maçta 8 kez fileleri havalandırarak, büyük patlama yaptı, Fatih Terim’in de radarına takıldı.

Galatasaray’ın son dönemde en büyük çıkış yapan futbolcusu olan Sinan Gümüş, hem teknik heyetin hem de sarı-kırmızılı camianın gözüne girmeyi başardı. Cimbom’a geldikten sonra geçen sezon ayrılmamak adına U-21 Takımı’nda oynamayı bile kabul eden 22 yaşındaki genç yıldız adayı, öyle bir patlama yaptı ki herkese parmak ısırtacak hale geldi. Bu başarısıyla da bu sezon, oynadığı son 7 maçta ‘kariyer rekoru’na imza atmayı başardı.

YAKIN TAKİP ALTINA ALINDI

Almanya U-20 takımı da dahil olmak üzere, geride kalan 4 yıllık profesyonel kariyerinde toplam 7 golü bulunan Sinan Gümüş, bu sezon ise fileleri sallamaya başladı. yıldız oyuncu sarı-kırmızılı formayı giydiği lig ve Ziraat Türkiye Kupası’ndaki son 7 maçında, 8 gol atarak kariyer rekoru kırmayı başardı. Sinan Gümüş’ün yükselen bu performansını, Türkiye futbol direktörü fatih Terim’in de EURO 2016 finalleri öncesi yakından takip ettiği öğrenildi

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler