SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim, Volkan Demirel'e kapıyı araladı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, herkesin merak ettiği soruları yanıtladı. Ay-Yıldızlılar'ın hocası. Volkan Demirel için kapıyı araladı.

EURO 2016 Elemeleri'nde Kazakistan ile Türk Telekom Arena'da oynanan maçta yaşananlar sonrası A Milli Takım'dan davet alamayan Volkan Demirel için Fatih Terim bugüne kadarki en net ifadesini kullandı.

'Yenileri bekliyorum'

Antalya'daki MHK semineri sonrası basına açıklamalar yapan Terim, Burak Yılmaz'la ilgili bir soruya, "Burak bizim önemli oyuncularımızdan. Buraya (Fransa'ya) gitmeyi arzu eden tüm oyuncularımıza performanslarını en yükseğe taşımalarnı söylüyorum. Keşke seçim olsa. Burak o zamana kadar büyük ihtimalle iyileşecektir. Diğer yeni oyuncuları da beklemiyor değilim" dedi.

Kısa ve net

Terim'in bu açıklamasının ardından bir basın mensubu, "Volkan Demirel de bu beklentinize dahil mi?" sorusunu yöneltti. Teknik adam, soruya net bir yanıt verdi: "Volkan Demirel tabii ki oynamak isteyebilir. O neden istemesin? Bu herkesin milli takımı. Kim istemez ki?” açıklamasını yaptı.

Fatih Terim'in bu açıklaması, Volkan Demirel'in de EURO 2016 kadrosunda yer alma ihtimalinin güçlendiği şeklinde yorumlandı.

İki hazırlık maçı

A Milli Takım'ın hocası, EURO 2016 hazırlıklarında İsveç ile Antalya'da, Avusturya ile de Viyana'da iki hazırlık maçı yapabileceklerini de açıkladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler