SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzlandalı futbolculardan bir skandal daha

Bu akşamki maç öncesi 'Hollandalılar'ın bizi desteklediğini görmek güzel! Kaygılanmayın Hollandalı dostlarım' diyen İzlandalı golcü Alfred Finnbogason milli maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Bir başka İzlandalı oyuncu Johann Berg Gudmundsson ise "Hollandalılardan çok fazla mesaj aldık bizden yardım istiyorlar" dedi.

Ülke basınına konuşan Finnbogasan şunları söyledi: “Türkler ile Hollandalıların durumundan bağımsız olarak maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Futbolun doğasında bu var. Yüzde 100’ünüzü sahaya yansıtmaya çalışır ve maçı kazanmak istersiniz.”

“HOLLANDALILARDAN MESAJLAR ALDIK”

Bir başka İzlandalı oyuncu Johann Berg Gudmundsson ise “Hollandalılardan birçok mesaj aldık” dedi.

Johann Berg Gudmundsson’un sözleri: “Eğlenceli bir maç olacak. 42 bin kızgın Türk maçı kazanmaya çalışacak. Play-offlara kalabilmek için puana ihtiyaçları var. Neler yapacaklarını görmek eğlenceli olacak. Hollandalılardan çok fazla mesaj aldık. Bizden onlara yardım etmemizi istiyorlar. İnsanlar Hollanda gibi bir takımın turnuvalarda hep olması gerektiğini düşünüyorlar. Harika bir futbol ülkesi, bu pozisyonda olmaları oldukça şaşırtıcı.”

İşte sosyal medyada Finnbogason ile ilgili bazı yorumlar:


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler