SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda’dan Mehmet Demirkol’a cevap

A Milli Takım'da Arda Turan, İzlanda maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı.

Arda Turan zorlu İzlanda maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Milli yıldız, “İlk maçtı ve telafisi vardı. Bu maç ise son maç ve hiçbir telafisi yok. İzlanda’ya saygı duyuyoruz. Ama bizim değerli bir maç! İzlanda’yı tebrik ediyorum. Onlar ve halkları için EURO 2016’ya direkt katılmak büyük bir gururdur diye umuyorum. Ülkemizin başı sağ olsun! Bu acıyı en derinden hissediyoruz” ifadelerini kullandı.


İşte Arda Turan açıklamaları
İlk maçtı ve telafisi vardı. Bu maç ise son maç ve hiçbir telafisi yok. İzlanda’ya saygı duyuyoruz. Ama bizim değerli bir maç! İzlanda’yı tebrik ediyorum. Onlar ve halkları için EURO 2016’ya direkt katılmak büyük bir gururdur diye umuyorum. Ülkemizin başı sağ olsun! Bu acıyı en derinden hissediyoruz.
“BU ACIYI EN DERİNDEN HİSSEDİYORUZ”
Çek maçına çıkarken bizim için zor bir durumdu. Ülkemizin başı sağ olsun! Bu acıyı en derinden hissediyoruz. Çek maçına çıkarken bizim için zor bir durumdu. Bizler duygularla yaşayan insanlarız. Ayrıca Levent Kırca’nın da yakınlarının başı sağ olsun.
“PROFESYONEL FUTBOLCULAR KAZANMAK İSTER”
“Profesyonel sporcular sahaya çıktıklarında hep kazanmak ister. Ben hiçbir zaman sahada kolay bir maç yapmadım! Bizim için kritik bir maç olduğu içi bizim konsantrasyonumuz daha yüksekte olacaktır. Arkadaşlarımızla birlikte hepimiz gururluyuz ve heyecanlıyız. EURO 2016’da oynamayı çok istiyoruz. Barcelona’ya imza atarken Fatih hocam bana ne olursa olsun formayı vereceğini söylemiştim.”
“YORUMCU VE GAZETE GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZIN…”
“Arkadaşlarım da açıklarımı kapatıyor. Ülkemin bayrağını taşıyorum göğsümde… Bu benim içi hayattaki en önemli şey. Benim gece 4’te ayakta olmam sonrasında hesap vereceğim tek kişi Fatih Terim’dir… Yorumcu ve gazeteci arkadaşlarımızın da üst seviyelere çıkması gerekiyor! Tıpkı bizim gibi siz de üst seviyeye çıkın!”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler