SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Parayla saadet olmuyor

Euro 2016'ya katılamama riski taşıyan A Milli Takımımız, bu sınırda bulunan en pahalı ekip olarak ön plana çıkıyor. Ay-yıldızlıların kadrosu şampiyona vizesi alan 11 takımdan daha değerli bulunuyor...

Büyük turnuvalara katılma özlemini bu sene gidermek isteyen a milliler gözünü son iki maça dikmiş durumda.. Ekibimize iki maçta toplanacak 4 puan grup üçüncülüğü için yetecek. Sonrasında bir başka grup üçüncüsü ile play-off maçları oynayacağız, kazanırsak 2008’den sonra dev arenada boy göstereceğiz. Bunun aksi de maalesef ki mümkün. aslında hiç bu duruma düşmemeli, gruptan en kötü 2. olarak vize almalıydık. Bunu rakamlar da doğruluyor.

Futbol analiz sitesi, ‘transfermarkt’ verilerine göre Euro 2016’ya vize alması risk altındaki en değerli ülke Türkiye. ay-Yıldızlılar, tahmini kadro değerleri baz alınan araştırmada Hollanda’nın az farkla önünde. 189.3 milyon Euro’luk değeri ile avrupa kıtasının en değerli 9. ülkesi olan Türkiye, çoktan vize almış 11 ülkeden daha değerli. Grubumuzda çıkan İzlanda 38.7 milyon Euro, Çekler 57.8 milyon Euro değer biçiliyor.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler