SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hollanda kadrosunda Robben’in yerine Lens

Arjen Robben’in yerine kadroya Jeremy Lens’i dahil eden Hollanda hocası, formda oyuncuya Türkiye karşısında şans verecek.

Türkiye’ye karşı Arjen Robben’in yerine forma giyecek isim belli oldu. Takımının İzlanda ile oynadığı karşılaşmanın 30. Dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Bayern Münihli futbolcu, Pazar günkü maçta forma giyemecek.
İzlanda mücadelesinde oyundan çıkarken yerini Luciano Narsingh’e bırakan yıldız futbolcunun yerine giren Narsingh beklenen katkıyı sağlayamamıştı. Teknik direktör Danny Blind deneyimli kanat oyuncusunun yerine yeni bir ismi kadroya dahil etti.
İngiltere’nin Sunderland takımında forma giyen Jeremy Lens kadroya dahil edildi. Sezon başında Dinamo Kiev’den Sunderland’e 10 milyon euro bonservis karşılığında giden 27 yaşındaki kanat oyuncusu, Robben gibi sürati ve adam eksiltme yeteneğiyle dikkat çekiyor.
Premier Lig’de sezona iyi bir başlangıç yapan Lens, son olarak Aston Villa karşısında kaydettiği golle takımını kurtarırken, dört maç sonunda iki de asist yapmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler