SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den Terim yerine Kocaman iması

Fenerbahçe cephesi Milli maç sonrası Fatih Terim'e yüklenmeye devam ediyor.

Milli Takımımızın Letonya ile Konya'da 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında, Fenerbahçeli yönetici Selim Kosif Terim'e yüklenmişti. Diğer bir Fenerbahçeli yönetici ise bunun da üzerinde bir ifade kullandı!

Fenerbahçeli yönetici İsfendiyar Zülfikari, twitter hesabından attığı tweet ile Terim'in yerine göreve geçmesini istediği ismi ima etti ve "KOCAMAN bir çaremiz var..." mesajı attı.

Kocaman ifadesini büyük harfle yazarak Aykut Kocaman'ı işaret eden Zülfikari'nin, eski teknik adamlarını Fenerbahçe için dillendirdiğini düşünen bazı takipçileri de oldu ancak genç yöneticinin milli takım için yorumda bulunduğu açıktı.

Konya'da oynanacak olan Hollanda maçı öncesinde Torku Konyaspor hocası Aykut Kocaman'ı milli takıma öneren Fenerbahçeli yönetici, çok konuşulacak bir polemiğin fitilini ateşlemiş oldu.

Özellikle Volkan Demirel'in milli takıma alınmaması sonrasında sarı lacivertli camia oklarını Terim'e yöneltmişti. Usta teknik adam ise Volkan'ın kendi isteği ile milli takıma alınmadığını açıklamıştı. Bu konu Fenerbahçe camiasında "Volkan'ın böyle bir şey istemeyeceği" şeklinde değerlendiriliyor.

Kosif ise twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, Fatih Terim'in görevde kalmasını eleştirmişti.

İşte Kosif'in tweetleri;

"Çok yazık oldu çok, sen Türkiye'nin en iyi kalecisini Takıma davet etmeyeceksin, Letonya'ya on iki maçta 4 puan kaybedeceksin."

"Ne zaman ciddi anlamda şapkayı önümüze koyacağız, olmuyor bu teknik ekiple. Ufukta da olacakmış gibi gözükmüyor."

"Kendi evimizde tek forvet ile Letonya karşısına çıkıyoruz, nasıl maçı kazanacağız, orta saha Ağırlıklı Bir takımla. Çok yazık."

"Merak ediyorum hangi maçı kazanacağız."

"Sizce milli Takımın başında HERHANGİ Bir hoca olsaydı bundan daha mı kötü olurdu?"

"Ama şundan eminim Eger Başka Bir hoca olsaydı Değerli basınımız yerden yere vurmuştu"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler