SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim isyan etti 'Yazıklar olsun'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim: "Burak'ın pozisyonuna ofsayt veren de Arda'nın Çek Cumhuriyeti maçındaki penaltısını vermeyen de İsveçli hakemler. Yazıklar olsun"

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 1-1 biten Letonya maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
İşte Fatih Terim’in sözleri…
“Bu tip maçlarda 2 farklı öne geçmezseniz zor kazanırsınız. Golü erken bulursanız sorun yok ama golü geç bulursanız psikolojik olarak geriye yaslanıyorsunuz. Maçtan sonra oyuncularıma da söyledim. Çok iyi oynadık, çok gol kaçırdık ama 1-1 bitirdik. Ama böyle bir bahane yok. Bizde iyi durmadı, yakışmadı bize…”
“Burak’ın pozisyonu hiç ofsayt değil. Sağ bek bozmuş. 2 tane İsveçli hakeme yazıklar olsun. Arda Turan’ın Çek Cumhuriyeti maçındaki pozisyonuna hakem hariç bütün dünya ‘penaltı’ dedi. Bir de bu maçtaki hakem… Böyle hakemler bu seviyelerin hakemleri değil. Letonya’nın 1 puanını küçümsemiyorum ama bu onların bizimle eşit olduğunu göstermez. Malesef 2 İsveçli hakem de bizim canımızı yakmıştır. Bir kere de bizim lehimize olsun bu hatalar.”

[Maçtan kareler-![Türkiye - Letonya maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123675/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/turkiye-letonya-macindan-kareler-155054-myspor)

HOLLANDA MAÇI
“Türk milli takımı iyi bir takım olmaya aday ama buraları biz geçmeliyiz. Biz puan durumunda Hollanda’nın üzerine geçseydik psikolojimize yansırdı. Hollanda karşısında kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. Futboldan keyif aldım ama sonuçtan alamadım. Pazar günü deneyeceğiz. Şanssızlık nedeniyle puanlar kaybediyoruz, yazık oluyor bize.”

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler