SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakan Çalhanoğlu'ndan Gökhan Töre itirafı!

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile Fatih Terim'in ayarladığı özel buluşmada barıştıklarını itiraf eden Hakan Çalhanoğlu, "Gökhan hatalı olduğunu itiraf etti" dedi.

Bayer Leverkusen ve milli takımın yıldızı Hakan Çalhanoğlu, hocası Fatih Terim'i övdü. Alman basınına konuşan oyuncu, Beşiktaşlı Gökhan Töre ile aralarında olan soğukluğun, A Milli Takım Teknik Direktörü sayesinde aşıldığını belirterek, Töre ile aralarının artık çok iyi olduğunu belirtti.

Hakan, "Hocamız Terim Haziran'daki Avrupa Şampiyonası eleme maçlarının öncesinde Gökhan ile beni bir araya getirdi. İkimizin de takım için önemli isimler olduğunu biliyordu. Orda oturup konuştuk, atmosfer iyiydi. Gökhan hatalı olduğunu itiraf etti. Artık aramızdaki tüm sorun çözüldü, hiç bir sıkıntı kalmadı. Tam tersi çok iyi dost olduk. Bodrum'da birlikte tatil yaptık. Paparazziler orada peşimize takıldı" dedi.

Yaz aylarında Türkiye'ye geldiğinde vaktinin bir bölümü de memleketi Bayburt'ta geçirdiğini söyleyen Hakan Çalhanoğlu, "Yazın akrabalarımı ziyaret ettim. Bayburt'taki amca ve teyzelerime gittim. Orada at bindim. Tam bir çiiftlik hayatı ve kırsal kesim alışkanlıkları vardı. İnekler, domuzlar, atlar vardı. Şimdi artık bundan sonra iyi at binebilirim" diye konuştu.

'Gelecek ne getirir bilemem'

21 yaşındaki futbolcu şöyle devam etti: "Leverkusen'de ilk yılımı geçirdim. Her şey benim için yeniydi. Daha olgun ve profesyonel bir hale geldim. Kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Yeni sezonda iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum. Çünkü genç ve dinamik bir ekibiz. Benim uzun süreli kontratım var. Bu beni mutlu ediyor. Gelecek ne getirir bilemiyorum, çünkü futbol işlerin hızla değiştiği bir alan ama burada daha çok yapacak işim olduğunu düşünüyorum".

'Kaleciler artık beni tanıyor'

Bundesliga'da geçtiğimiz sezon frikikten altı gol kaydeden ve dikkatleri üzerine çeken Hakan Çalhanoğlu, Almanya'da bu alandaki rekoru kırmak istediğini de dile getirdi: "Geçen sezon altı gol atarak, Mario Basler'in 7 gollük rekoruna çok yaklaştım. Belki bu yıl işim daha zor olacak çünkü kaleciler artık beni iyice tanıdılar. Ancak buna karşın yine de bu rekoru kırmak istiyorum".

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler