SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye-Bosna Hersek maçı oynanmayacak

Bosna Hersek Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Bakoviç, "Finansal anlamda anlaşmadan memnun kalmadık. Milli takımımız dünyada önemli bir noktaya geldi ve bize sunulan şartlarda oynamamaya karar verdik. Yazılı olarak sunulan teklifle daha sonra görüştüğümüz arasında fark var" dedi.

Türkiye ile Bosna Hersek milli futbol takımları arasında 15 Haziran'da oynanması planlanan özel maçla ilgili iki ülke futbol federasyonlarının yaptığı görüşmelerden olumsuz sonuç çıktı.

Bosna Hersek Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Yasmin Bakoviç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, A milli takımların 15 Haziran'da İstanbul'da bir hazırlık karşılaşması oynamasına yönelik Türkiye Futbol Federasyonu'dan (TFF) gelen teklifi reddettiklerini söyledi.

Bakoviç, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Finansal anlamda anlaşmadan memnun kalmadık. Milli takımımız dünyada önemli bir noktaya geldi ve bize sunulan şartlarda oynamamaya karar verdik. Yazılı olarak sunulan teklifle daha sonra görüştüğümüz arasında fark var."

Bosna Hersek Milli Takımı'nın özel maç için şartlarını TFF'ye yinelediğini ekleyen Bakoviç, "İstanbul'da 15 Haziran'da maç yapmamız için minimum şartlarımızı yeniden illettik. Birkaç gün içinde yeni bir teklif sunarlarsa belki maç konusunda anlaşma sağlayabileceğiz. Aksi takdirde 15 Haziran'da maç oynamayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Bakoviç, Bosna Hersek Milli Takımı'nın 15 Haziran için yeni bir rakip aramayacağını da belirterek, "Bizim için önemli olan takımımızın Zenitsa'da 12 Haziran'da İsrail ile oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri maçında galip gelmesidir" diye konuştu.

Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Mehmed Bazdarevic, daha önce verdiği demeçte, Türkiye ile karşılaşmaktan memnuniyet duyacağını belirterek, "Bu özel maçın oynanması konusunda uzlaşılırsa aday kadromu genişletir, yeni oyunculara Türkiye karşısında şans veririm" demişti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler