SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Terim: Herkesin merakını gideririz

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli takımdaki geleceği soru işareti olan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu hakkında konuştu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçını izlemek için Almanya'ya gitti. Hakan Çalhanoğlu (Ömer Toprak cezalı) ile Arda Turan'ı karşı karşıya getirecek Şampiyonlar Ligi maçını tribünden izleyecek olan Terim, Düsseldorf Havalimanı'nda çok önemli açıklamalar yaptı.

Hakan ve Arda'yı izleyecek

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Voller'den davet aldığını ifade eden Fatih Terim, "Güzel bir davet yazısı geldi. Gelmese de ama zaten her zaman görüşüyoruz. Biz herkesi kazanmak için çalışıyoruz" ifadesini kullandı. NTVSPOR muhabiri Evren Göz'ün, "Herkes merak ediyor. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, Hollanda Milli maçının kadrosunda olacak mı?" sorusuna Terim, "Yakında meraklarını gideririz, bir şey söylemek zorunda değiliz ya da bir şey yapmak" karşılığını verdi.

'Prensipler' dedi

Fatih Terim son olarak, "Mümkünse ülkenin en ücra köşesindeki Türk oyuncumuzu da kazanmak isteriz ama bir takım prensipleri de gözardı edemeyiz" diyerek, yapacağı kadro tercihiyle ilgili ipucu vermedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler