SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milli formaya hakarete ceza mı geliyor?

Türkiye-Kazakistan maçı öncesi taraftarın protestosuna dayanamayıp stadı terkeden Volkan Demirel bir anlamda kendini ateşe attı. 

A Milli Takımımız'ın kritik Kazakistan maçı öncesi ısınmaya çıkan ve edilen küfürler sonrası önce sahayı, sonra da Türk Telekom Arena'yı terk eden Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in, talimatlara göre ceza alması gündemde. Tecrübeli kalecinin soyunma odasına dahi uğramadan stadı terk ettiği ileri sürülüyor. İlk gelen haberlere göre Volkan'ın, üzerindeki eşofmanlar ve ayağında kramponlarla TFF'ye ait bir araçla evinin yolunu tuttuğu yönünde. Volkan'ın bu nedenle ceza alması gündemde. Ancak teknik direktör Fatih Terim'in sergileyeceği tavır ve federasyon yönetimine vereceği rapor da Volkan'ın kaderini belirleyecek en önemli unsur.

[Maçtan kareler-![Türkiye - Kazakistan maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121679/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/turkiye-kazakistan-macindan-kareler-153931-myspor)

TÜRKİYE 3-1 KAZAKİSTAN CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Talimatlar ne diyor?

Futbol Müsabaka Talimatnamesi'nin 51. maddesine göre; "Yayın yolu ile veya yazılı tebligata rağmen haklı bir sebebi olmaksızın resmi veya özel milli müsabakalara veya hazırlık çalışmalarına katılmayan veya geç katılan veya çalışma ve müsabaka yerini terk eden futbolcular iki aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası ile cezalandırılır." 

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler