SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de Samba şov

(A) Milli Futbol Takımımız özel maçta Brezilya ile İstanbul'da karşılaştı.. 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve Brezilya'nın 4-0 kazandığı mücadelede goller Neymar (2), Semih (kk) ve Willian'dan geldi.. Bu sezon ilk kez bir karşılaşmada stadyum tamamıyla dolarken trübünlerdeki futbolseverler özellikle ikinci yarıda 'Yıldırım Demirören' ve 'Milli futbolcuları' protesto etti.. Bir protesto da teknik direktör Fatih Terim'e yapıldı.. Bazı taraftarlar Terim'e laf atarken Hakan Çalhanoğlu'nun milli takım forması da tribünde görüntülendi..Gecenin en renkli ismi ise kuşku yok ki Neymar idi.. Barcelona'da top koşturan genç yıldız, Türk taraftarlardan büyük alkış aldı.. Maça gelirsek;

[Maçından kareler-![Türkiye - Brezilya maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121659/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/turkiye-brezilya-macindan-kareler-153915-myspor)

Euro 2016 grup elemelerinde oynadığı ilk 3 maçta galibiyeti bile bulunmayan Ay-Yıldızlılar maç boyunca hiç bir varlık gösteremedi. İlk yarıda pozisyon bile bulamayan Ay-yıldızlılar ilk yarıyı 3-0 mağlup kapattı. Fatih Terim, 2. yarıya Caner, Selçuk, Volkan Şen ve kaleci Volkan Babacan'ı alarak başladı.. Orta sahada toparlansak da Neymar 60. dakikada yine sahne alarak maçın skorunu belli etti. Milli Takım adına en net pozisyonu son haftaların golcü ismi Umut Bulut yakaladı. Ancak Umut topu fileler yerine Valencia'da oynayan Diego Alves'e nişanladı..

Milli Takım, pazar gecesi Euro 2016 grup elemeleri 4. maçında Kazakistan'ı konuk edecek..

TÜRKİYE 0-4 BREZİLYA CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEM: Ravshan Irmatov

TÜRKİYE: Volkan Demirel (Dk. 46 Volkan Babacan), Ozan, Bekir, Semih, İsmail, Hamit (Dk. 46 Selçuk İnan) , Mehmet Topal (Dk. 78 Tarık Çamdal), Bilal (Dk. 46 Caner), Arda, Mevlüt (Dk. 46 Volkan Şen), Umut (Dk. 85 Alper Potuk)

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

BREZİLYA: Diego Alves, Danilo, Miranda, David Luiz, Fernandinho (Dk. 73 Cesera), Filipe, Luiz Gustavo (Dk. 86 Fred), Neymar, Oscar (Dk. 73 Countinho), Willlian (Dk. 77 Costa), Luiz Adriano (Dk. 73 Firmino)

TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Dunga

GOLLER: Dk. 20 Neymar, Dk 24 Semih Kaya (K.K.), Dk. 44 Willian, Dk. 60 Neymar (Brezilya)

SARI KART: Caner (Türkiye)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler