SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melo neden kadroda yok?

Brezilya teknik direktörü Carlos Dunga, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile yapacakları maç öncesi basın toplantısı düzenledi. 

"Şu anda dizilişle ilgili net bir şey söylemek söz konusu değil ancak biz taktiksel dizilişi yapacağız. Kim nerde en iyi oynuyorsa orada oynayacak.Takımda kimsenin forması garanti değil. Kim hak ederse formayı o alacak. Kadroya hak eden oyuncular girecek."

"TÜRKİYE'DE ÇOK ÖNEMLİ İSİMLER VAR"

"2002'de yapılan ilk karşılaşma bizim için çok önemliydi. Çok zorlanmıştık çünkü Türk takımında çok kaliteli oyuncular vardı. Şu anda da öyle. Rakibimizde yine çok önemli isimler var. Neler olacağını söylemek zor."

"ALMANYA MAÇI OLUMSUZ HAVA YARATTI"

"Oyunda top ayağınıza geçtiği andan itibaren hücumu, top rakibe geçtiği an ise defansı düşünmek zorundasınız. Bunun ortasını bulmanız gerek. Onun dışında kalırsanız çok gol yersiniz. Biz de öyle yapacağız.

Brezilya her zaman prestijli bir takım olmuştur. Almanya maçı tabii ki olumsuz bir hava yarattı ve bunu dağıtmak oldukça zor. Ama biz her zamanki gibi mücadelemizi devam ettireceğiz."

"RAHATLIKLA İKİ KADRO KURABİLİRİZ"

"Konfederasyon Kupası'ndan sonra takımda dxeğişiklikler oldu. Dünya Kupası sonrası sizin yaptığınız değişikliklerse yurtdışında oynayan oyuncuları takıma almak oldu. Bunun nedeni bizim detaylı analizlerimiz oldu. Kadromuz çok geniş. Rahatlıkla iki kadro kurabiliriz. Biz güzel bir kadro kurduk ve bunu devam ettireceğiz."

MELO NEDEN KADRODA YOK?

Melo'nun  neden takıma seçilmediği yönünde gelen soruyu Dunga şu şekilde cevapladı: "Şu anda takıma alınabilecek bir çok oyuncu var. Hepsini bu şekilde yorumlarsak bunun sonu gelmez. Takıma giren isimlerin neden alındığını sorarsanız hepsini cevaplayabilirim. Bunun dışında soruları cevaplamak zaman alır. Benim seçimim bu yönde oldu."

"BURADAKİ TARAFTARLAR DA ÇOK ATEŞLİ"

"Konfederasyon Kupası'nda çok ciddi rakiplerle karşılaştık ve bu rakipler Brezilya'nın aleyhine tezahüratlar yaptı. Buradaki taraftarlar da çok ateşli ama bizi o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum. Takımımızdaki oyuncular dünyanın her yerinde çok ciddi deplasmanlara gidiyorlar. Burada da sakin kalacaklarını ve etkilenmeyeceklerini düşünüyorum.

Arjantin'le yapılan tüm maçlar bizim için önemli. Ortada ciddi bir rekabet var. Ama o maç bitti ve ileriye bakmamız gerek. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler