SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakan Çalhanoğlu: Gökhan beni vurmakla tehdit etti

A Milli Takım'ı sarsan "silah çekme" olayının taraflarından Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre'nin kendisini vurmakla tehdit ettiğini söyledi.

Almanya Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre'yle aralarında geçen "silah çekme" olayına ilişkin Alman ZDF kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gökhan Töre'nin, Milli Takım kampının ardından otel odasında kendisine ve Ömer Toprak'a silah çektiğini doğrulayan milli futbolcu, yaşadıklarını şu şekilde anlattı;

"Ömer Toprak'ın bir arkadaşı, Gökhan'ın eski kız arkadaşıyla beraberdi. Gökhan odamızı bastığında Ömer'in arkadaşı da yanımızdaydı. Daha sonra silahı bana doğrulttu ve kıpırdarsam beni vuracağını söyledi."

Milli takımda oynayıp oynamayacağına Futbol Direktörü Fatih Terim'le yapacağı görüşmeden sonra karar vereceğini söyleyen Çalhanoğlu, "Milli takımla ilgili olarak ailemle ve menajerimle görüştüm. Bu zamana kadar hep vatanım için oynamak istedim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan A Milli Futbol Takımı’nın Çek Cumhuriyeti ve Letonya’ya karşı oynadığı karşılaşmalarda sakatlıkları gerekçesiyle forma giyemeyen Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu ve Kaan Ayhan, Almanya Birinci Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 8. hafta maçlarında rakiplerine karşı oynadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler