SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sil baştan başlamak gerek bazen!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçında performansını beğenmediği isimleri kenara çekecek.

Euro 2016 için Letonya maçıyla yeni bir başlangıç yapmak isteyen Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçında hatalı olduğunu düşündüğü Tolga Zengin’i kulübeye alıp, Volkan Babacan veya Mert Günok’la sahaya çıkmayı düşünüyor. Selçuk ve Gökhan Töre de kenara gelecek, Ersan Gülüm ve Oğuzhan oynayacak. Fatih hoca, Caner Erkin’de bile kararsızlık yaşıyor.

Çek Cumhuriyeti karşısında iyi futbola rağmen yapılan basit hatalar, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i çileden çıkardı. Letonya maçıyla Euro 2016 elemelerine yeni bir başlangıç yapmayı planlayan ve 8 maçtan en iyi sonucu çıkarmak isteyen Terim, yarınki karşılaşmada revizyona uğramış bir 11 ile rakibinin karşısına çıkacak.

Fatih hocanın ilk değiştirmeyi düşündüğü isim, kaleci Tolga Zengin... Özellikle ikinci goldeki hatasının ardından çok kızdığı Tolga’yı kaleden almak isteyen tecrübeli teknik adamın, Volkan Babacan veya Mert Günok’tan birine şans vermeyi düşündüğü öğrenildi. Terim’in el atacağı diğer bölge de, savunma hattı... Mehmet Topal’ı yine eski yerinde, savunmanın önünde görevlendireceği belirtilen Fatih Terim, Selçuk İnan’ı kenara çekecek, Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan ile yola devam edecek.

Ancak Terim’in kararsız kaldığı isim Caner Erkin... Golde asist yapan ve özellikle ilk yarıda ataklara katılan Fenerbahçeli oyuncunun ikinci golde rakibini kaçırması Fatih Terim’i çok sinirlendirdi. Tecrübeli çalıştırıcının bundan dolayı İsmail Köybaşı’na şans vermeyi düşündüğü de dile getirildi.

Umut’tan memnun
Hafta içinde çıkan haberlerin odak ismi olan Gökhan Töre’ye ilk 11’de görev veren Fatih Terim, bu kez Oğuzhan Özyakup ile Letonya karşısına çıkmayı düşünüyor. Forvette Umut’tan memnun kalan Türkiye Futbol Direktörü, Olcay Şahan’dan da vazgeçmek istemiyor. (Bilal Meşe/ milliyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler