SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim: 'Yeter ki biz...'

A Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, Millilerimizin Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 mağlup olduğu maçı ve ortaya koyulan futbolu değerlendirdi.

Fatih Terim yaptığı açıklamada, "Üzgünüz. Çok üzgünüz. İzlanda maçından sonra mağlup oynamamızın nasıl hiçbir bahanesi yoksa, bugün de o kadar iyi oynadık. Bir pozisyonu olmadan rakip geliyor cezayı kesiyor. Biz birçok fırsat yakalamamıza rağmen fırsatları değerlendiremiyoruz. Takımıma ilk yarı için ne desek az. Ama böyle maçları kazanmamız lazım. İkinci yarı biraz düştük. Buna rağmen gol isteği ve aksiyonları olan bir takımız. Öyle bir anda gol yiyoruz ki bunun altından kalkamıyoruz.

Böyle bir ortamda fiziğiyle tekniğiyle profesyonelliğiyle olmamız gerekiyor. Hiç ummadığımız anda golü yediğimiz için bunun altından kalkamadık. Bu durum bizim oyunumuzu kırıyor, bölüyor.. Mental olarak da düşüyoruz. 8 maç daha var ve gruptan çıkmak için her şeyi yapacağgız.

Bize bugün mağlubiyet olarak dönen bu oyunlar, galibiyet olarak da dönecektir. Yeter ki biz böyle oynayalım. Böyle durumlarda ayakta kalacaksınız. Varsa bi puan onu kovalayacaksınız. Biz de bunu yapacağız.

Bu turnuvaya da sıkıntılı başladık. Bir an evvel bunu atlatırız inşallah. Hiçbir maç artık kolay değil. Herkes geliyor oynuyor. O küçük takım bu büyük takım yok artık." dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler