SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim: "İnşallah 2016 Fransa'da olacağız"

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılacaklarına inandığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Nike tarafından bu yıl altıncısı organize edilen Nike Halı Saha Ligi'nin, Nike Beyoğlu Mağazası'ndaki tanıtım toplantısına katılan Terim, milli takımın iyi yolda olduğunu belirterek, "İnşallah hep beraber Fransa'da olacağız. Buna yürekten inanıyoruz. Milli takımımız iyi yoldadır. İnşallah hep beraber o seyahati yapacağız. Milli takım, bu ülkenin takımı. Bu ülkeyle beraber büyük başarılara yelken açtı, gidiyor" dedi.

Fatih Terim, Türkiye genelinde genç ve gelecek vaat eden oyuncuları da yakından takip ettiklerini ifade etti.

Toplantıya Nike Halı Saha Ligi'nin son şampiyonları Tokat Mehmet Akif Ersoy Lisesi ve Bilecik Üniversitesi de katıldı.

Lise ve üniversite kategorilerinde düzenlenecek ligin kayıtları 28 Nisan'da sona erecek. Katılımın ücretsiz olduğu Nike Halı Saha Ligi'ne futbolseverler www.nikehalisahaligi.com adresinden başvuru yapabilecek.

TFF tarafından bir sertifika sistemine tabii tutulup, olanaklarına göre derecelendirilen halı sahalarda düzenlenecek organizasyonun il elemeleri mayıs ayı içinde oynanacak. Nike Halı Saha Ligi Türkiye Finali ise 23-25 Haziran tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. Lise ve üniversite kategorilerinden 32'şer takım İstanbul'daki finallere katılma hakkını elde edecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler