SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giray Bulak'tan Lucescu'ya skandal sözler: "Elin gavuru..."

Şu anda takım çalıştırmayan teknik direktör Giray Bulak, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen bir sempozyumda A Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu için şok ifadeler kullandı.

Üsküdar Belediyesi 'Sporu tabana yaymak' ve 'Gençleri iyilerle ve iyiliklerle arkadaş etmek' düşünceleri üzerine inşa ettiği Üsküdar Belediyesi Spor Söyleşileri programının ilkini gerçekleştirdi. Teknik direktör Giray Bulak ve spor yazarı Sinan Vardar'ın katılım sağladığı ilk programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ev sahipliği yaptı.

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada; Üsküdar'da 'Sporu tabana yayma konusunda önemli çalışmalar yapıyoruz. Üsküdar'a 7 dev spor merkezi kazandırdık. Tesislerimizde havuz, pilates ve fitness çalışmalarımız yapılıyor. Gençlerimizi spora teşvik etmek için daha çok çalışacağız. Spor camiasının önemli isimlerini Üsküdar'ımıza getirip söyleşiler yaparak gençlerimizi iyilerle ve iyiliklerle arkadaş etmek istiyoruz. Bizim için spor ve sanat iyi bir arkadaştır' ifadelerini kullandı.

Programa katılan Giray Bulak ise; 'Gençlerimiz spor istiyor. Biz gençlere spor eğitimi veremezsek onları kötülüklerin içine iteriz. Her şeyin başı eğitim. Öncelikle beden eğitimi derslerini 1 saatten daha yüksek yapmalıyız. Bu işe okullardan başlamalıyız' dedi.

Giray Bulak bir öğrencinin 'Lucescu hakkında ne düşünüyorsunuz' sorusuna, 'Elin gavuru, hristiyanı Lucescu ülkemize gelmiş hoca olmuş 'ben yabancı oyuncuya karşıyım' diyor. Madem karşısın benim ülkemde yabancı olarak ne işin var. Teknik direktör olabilirsin ama futbol direktörü olmak için akademisyenlik gerekir. Bu da Fatih Terim'de yoktu'. cevabını verdi.

Tecrübeli teknik adamın sert ifadeleri dikkat çekti. Bir dönem Trabzonspor'un teknik direktörlük görevini yürüten Giray Bulak son olarak TFF 1. Lig'de Adana Demirspor'u çalıştırmıştı.

Sinan Vardar ise konuşmasında Belediye başkanı Hilmi Türkmen'e teşekkür ederek, Üsküdar'da spora dair yapılan hizmetleri gıpta ile izlediğini kaydetti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler