SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ozan Tufan sitem etti

Sakatlık riskiyle çıktığı milli maçta dizini tuttuğu bir pozisyonda topa koşamadığı için tribünlerin ıslıkladığı Ozan, gösterilen tepki karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Milli Takım’ın Arnavutluk ile yaptığı özel karşılaşmada 2. yarıda oyuna giren Ozan Tufan maçın sonlarına doğru dizini tuttuğu pozisyonda topa koşmadığı için skorun da verdiği gerginlik anında taraftarın ıslıklı protestosuna maruz kaldı. Romanya deplasmanında da dizinden problemi olan ve maçı tamamlayamayan milli oyuncu F.Bahçe tribünlerinin ardından milli forma altında da ıslıklanmasına çok üzüldü.

İNAT ETTİ, ZAYIFLADI

90 dakika bitiminde morali bozuk olan Ozan “Beni anlamadılar, anlayamadılar” diyerek yaşadığı üzüntüyü 2 sözcükle açıkladı. Sezon başından bu yana kendi kulübü F.Bahçe’de “Kebapçıya Ozan” tezahüratıyla başlayıp topu ayağına her aldığında protesto edilen genç orta saha oyuncusu, önce ekstra çalışmış, kilolarından kurtularak 1.5 ayda 7 kilo fazlasını atmış sarı-lacivertli taraftara kendini kabul ettirmişti.

Öyle ki şu an F.Bahçe’de takımın formda isimleri arasına bile girdi. Ancak milli forma altında böyle bir olaya yaşadığı tek pozisyonla giren ve tedbir amaçlı oyundan çıkmak yerine kalmayı tercih eden Ozan’ın maç dönüşü MR’ı çekildi. (VATAN)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler