SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TFF Ampute Milli Takımı'na prim verecek

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören hakkında 2-2 biten Finlandiya maçının ardından flaş bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü ve Ampute Milli Takımı'na verilecek primi belirleyeceğini söylediğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Takımı'na prim vereceği iddia edildi.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında yorumcu olan Sinan Engin, Demirören'in Ampute Milli Takımı için prim belirleyeceklerini söyledi.

Sinan Engin, yaptığı açıklamada ''TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile konuştum. Yıldırım Demirören, İlk yönetim kurulumuzda Ampute Milli Takımı'na vereceğimiz primi belirleyeceğiz dedi. Sayın Demirören bizim çağrımıza cevap verdi'' şeklinde konuştu.

Bu arada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de canlı yayına bağlanarak Ankara Belediye Meclisi'nde karar alacaklarını ve her bir sporcu ile teknik heyete adam başı 200 bin TL prim vereceklerini açıkladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler