SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mircea Lucescu: Üst tur için hala şansımız var

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu Ukrayna yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu. Lucescu hakem hatalarına değinirken takımın performansından memnun olmadığını söyledi. Lucescu, 'Bir üst tura çıkmak için hala bir şansımız var. 3 gün içinde farklı bir ekip görmeyi umut ediyorum' dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2-0'lık Ukrayna yenilgisini değerlendirdi. Lucescu, hakem hatalarından yakındı ancak takımın performansından memnun olmadığını söyledi. Lucescu Ukrayna yenilgisine rağmen bir üst tura çıkmak için umut olduğunu da sözlerine ekledi.

İşte Lucescu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;

Oyuncularımla konuştum, gerekenleri onlara söyledim zaten. Ukrayna daha iyiydi, daha organizelerdi. Hakem hataları tarafından beslendiler. 2. golde auta çıkmıştı. Bir de penaltı vardı, Serdar'a yapılan hareket de kırmızı karttı. Hakem hataları vardı ama ben kendi oyunumuzdan memnun değilim. Bizim oyuncularımız fizik olarak hazır değil.

'ÜST TUR İÇİN HALA BİR ŞANSIMIZ VAR'

Bir üst tura çıkmak için hala bir şansımız var. 3 gün içinde farklı bir ekip görmeyi umut ediyorum. Evimizdeki maça farklı bir şekilde çıkmamız lazım. Kazanmayı ümit ediyoruz.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler