SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan milli takıma dönüyor!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan ile Lucescu görüşmesinin olumlu olduğunu ve yıldız oyuncudan açıklama beklediklerini söyledi. Bunun ardından da yıldız oyuncu milli takıma döndüğünü açıkladı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan'ın milli takıma dönüş yolunda olduğunu söyledi. Lucescu ile Arda zirvesinin olumlu geçtiğini söyleyen Demirören, Arda'dan milli takıma döneceği yönünde açıklama beklediklerini ima etti.

[Yıldırım Demirören'den flaş açıklamalar!](https://www.mynet.com/yildirim-demirorenden-flas-aciklamalar-113670-myspor)

Demirören, "Arda kaptanımıza idari ceza vermiştik. Süresiz kadro dışı değildi. Önümüze bir Kosova maçı vardı, ondan sonra da bir ara vardı. Bundan sonra Arda bıraktığını açıkladı. Arda'ya her zaman ihtiyacımız var. Arda bu kararından vazgeçerse, hocamız da Arda ile görüştüğüne göre son söz Arda kaptanımızın kararında. Bana göre olmaması gereken bir karardı bu... Görüşme çok olumlu geçti. Arda'ya kapı kapanmadı bizim tarafımızdan, biz Arda'ya idari bir ceza vermiştir." diye konuştu.

ARDA TURAN DA MİLLİ TAKIMA DÖNDÜĞÜNÜ AÇIKLADI Arda Turan sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Bildiğiniz gibi Kosova maçı öncesinde yaşanan tatsız hadiseler sonrasında milli takım formasına veda etmiştim. Bu kararı almamın sebebi; adım etrafında yaşanan tartışmaların milli takıma ve o kutsal formaya zarar vermesiydi. Bu süreçte hiçbir zaman olgunluğu, sevgiyi ve birleştirici tavrı elden bırakmayan federasyon başkanımız Sayın yıldırım Demirören ve yönetiminin, ardından hocamıs Sayın Mircea Lucescu'nun sevgi dolu tavrı kararımı yeniden gözden geçirmeme sebep ıoldu. Şunun bilinmesini isterim ki; milli formanın hiçbir futbolcuya ihtiyacı yoktur ama bizlerin her zaman bu formanın onurunu taşımaya ihtiyacımız vardır. Bu andan itibaren hocamuz uygun gördüğü taktirde milli formayı tekrar sırtıma geçirmekten, her zamanki gibi, onur duyacağımın bilinmesini isteri. Bu kalan zorlu dört maçlık süreçte ve devamında her şartta arkadaşlarımın yanında olma isteğimi kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Arda Turan


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler