SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TFF'nin hoca adayları: Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Lucescu

Gündeme bomba gibi düşen Fatih Terim ayrılığı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu yeni hoca adaylarını belirledi. TFF'nin ilk olarak Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e 3 maçlık teklifte bulunacağı, kabul edilmemesi halinde Mustafa Denizli ya da Lucescu'ya teklif götüreceği belirtildi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevini bırakmasının ardından, ay-yıldızlı takımın başına kimin geçeceği merak konusu oldu. Takımın başına tecrübeli ve Türk futbolunu iyi tanıyan bir ismi geçirmeyi planlayan TFF yönetiminin üç teknik adamın üzerine yoğunlaştığı öğrenildi.

Milli takıma 3 maçlık Şenol Güneş'e teklif götürüldüğü iddia ediliyor.

[TFF'den devrim gibi karar! Terim'in ardından...](https://www.mynet.com/tffden-devrim-gibi-karar-terimin-ardindan-113068-myspor)

ŞENOL GÜNEŞ SÜRPRİZİ

Beşiktaş'ı üst üste 2 sezon şampiyon yapan Şenol Güneş, milli takımın başına geçirilmesi düşünülen adayların başında geliyor. Milli takım tarihinde Dünya Kupası'nda en büyük başarıyı elde eden Güneş, milli takım tecrübesi baz alındığında TFF'nin en çok istekli olduğu isimlerin başında geliyor.

Öte yandan Mustafa Denizli ve Mircea Lucescu'nun isimleri alternatif olarak zikrediliyor.

(Hürriyet)

[Terim istifa etti, Galatasaray hisseleri hareketlendi](https://finans.mynet.com/haber/detay/borsa/terim-istifa-etti-galatasaray-hisseleri-hareketlendi/135842/)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler