SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen'den Mehmet Demirkol'a tepki!

Dün akşam oynanan Kosova-Türkiye maçının ardından uzun süreli bir basın toplantısı düzenleyen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in açıklamalarını yorumlayan spor yazarı Mehmet Demirkol, Terim'in kast ettiği kişilerden birinin Rıdvan Dilmen olabileceğini söyledi. Canlı yayına telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, Mehmet Demirkol'a tepki gösterdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Kosova ile oynanan maçtan sonra 1 saat 28 dakika süren basın toplantısında dikkat çeken noktalardan biri de; "gizli güçler" oldu. A Milli Takımı'ı dışarıdan idare etmeye çalışanların olduğunu ve Arda Turan'ın milli takım uçağınd gazeteci Bilal Meşe'ye de fiziksel saldırıda bulunmasının altında bu "gizli güçlerin" yattığını ima eden Terim'in "kimi" kastettiği ise şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında, Fatih Terim'in açıklamalarını değerlendiren Mehmet Demirkol, Terim'in kastettiği isimlerden birinin kendisi gibi Rıdvan Dilmen de olabileceği çıkarımında bulunması; Dilmen'i kızdırdı.

Programa telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, "Benimle veya seninle ilgili tahmin yürütmeyelim. Bırak Fatih Terim söylesin. Niye insanları yönlendiriyoruz! Rıdvan ise Rıdvan der geçer. Yayında da benim adım geçince, Fatih Terim'in benimle bir derdi varsa arayabilir sorabilir. Basın toplantısında söyler. Niye benim adım ortaya atılıyor. Dışarıdan yönetilen pozisyonu cımbızla seçilebilir. Dışarıdaki adam bensem, Fatih Terim söylerse yaparız bunu. Bu sabah 10'da arandım. Fatih Terim beni kastediyor diye bilgi geliyor. Niye ben yani! Fatih Terim bensem problem söyler. Diyelim ki ben, bunu Fatih Terim'den duymak istiyorum. Benimle ilgili bir durum varsa niyet okumayalım" şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler