SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen'den Arda Turan, Fatih Terim ve Bilal Meşe için olay açıklamalar

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, canlı yayına telefonla bağlandı ve Arda Turan'ın milli takıma veda etmesini değerlendirdi. Dilmen, Bilal Meşe, Fatih Terim ve TFF ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, Arda Turan'ın A Milli Takım'ı bırakmasının ardından Bilal Meşe ile yaşadığı olayı yorumlarken çarpıcı açıklamalar kullandı. NTV Spor'a canlı yayına bağlanan Rıdvan Dilmen, Arda Turan ile ilgili flaş yorumlarda bulundu.

RIDVAN DİLMEN'İN ARDA TURAN VE BİLAL MEŞE SÖZLERİ!

"Şunu söyleyebilirim, çok üzücü bir durum, Milli Takıma erken yaşta veda etmesi Arda'nın. Yaşca büyük bir insana bu şekilde davranması Arda'nın hoş değil. Kendi adıma ne kadar hakkım var bilmiyorum ama ben kendi adıma Bilal Meşe adına özür diliyorum. Bilal Meşe'nin yazdığı yazılara baktım. Gazeteciler de biraz kendine gelecekler. Arda bıraktı, herkes oh dedi, rahatladı ama herkes de biraz kendisini toparlayacak. Şimdi Volkan Babacan ne yapacak? Volkan Babacan karada dövdüğü için mi Milli Takım'da. Avrupa şampiyonasını gördükten sonra olayların buraya geleceği belliydi. Arda, milli takıma döndüğü zaman Terim dedi ki, "İçime sinmedi". İçine sinmiyorsa zaten bir sorun var demektir."

[Arda Turan: 'Milli takımı bırakıyorum'](https://www.mynet.com/arda-turan-milli-takimi-biraktim-111095-myspor)

"ARDA TURAN, VOLKAN BABACAN..."

Arda'nın herhangi bir kişiye saldırması ne kadar yanlışsa, Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük değere de sürekli iftira atarsanız olmaz. Bein'de şu anda çalışan haber müdürü arkadaş, benim için de tape yayınlamıştı, şimdi ne oldu? Federasyonuyla, hocasıyla.. Ne işi var milli takım uçağında gazetecinin. Gazeteci, milli takım kafilesi ile yolculuk edemez. Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır. Arda'nın ağabeyine yaptığı şey yanlıştır ama milli takım oyuncusu, kendisine iftira atanlar ile aynı uçakta gitmemelidir. Volkan Babacan neden orada, birisi de bunu açıklasın. Volkan Babacan, milli takımda oynamalı mı, oynamalı ama siz, faturayı Arda Turan'a çıkarttınız. Arda Turan'ın da hataları vardır ama son yaptığı benim için kahramanlıktır. Taşeronluk yapan gazeteciler var, bu futbolcular da insan, bana da iftira attılar, herkes işin de gücünde, ben sağlığımdan oldum.

"ARDA TURAN, A MİLLİ TAKIM'DA OYNAYACAK"

Arda Turan da bir insan, aylardır çocuğa hakaretler. Şu kadar söylüyorum, Arda Turan A Milli Takım da oynamalı, oynayacak.

[Fatih Terim Arda'yı kamptan gönderdi!](https://www.mynet.com/fatih-terim-ardayi-kamptan-gonderdi-111089-myspor)

BAĞIŞ ERTEN'DEN RIDVAN DİLMEN'İN SÖZLERİ SONRASI...

Rıdvan Dilmen'in ardından canlı yayına bağlanan spor yazarı Bağış Erten, Arda Turan'ı ve yıldız futbolcuyu savunanları eleştirerek şunları söyledi; "Adamlık diye bir kriter çıktı Türkiye'de. O kriteri kim koydu, niye koydu bilmiyorum amam bu ülkenin yarısı kadın. Bunu yapanların Türkiye'de para kazanmaması gerekiyor. Arda'yı tanırım, arkadaşımdır ama bunların nesini savunabilirim?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler