SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan: 'Milli takımı bırakıyorum'

A Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından kamptan gönderilen Arda Turan, düzenlediği basın toplantısında Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Türkiye’nin Kosova ile oynayacağı maç öncesi Arda Turan’ın Bilal Meşe’ye Milli Takım uçağında saldırması gündeme oturdu.

Makedonya ile oynanan hazırlık maçının ardından dönüş yolunda yaşanan olay sonrası Arda Turan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakıldı. Büyük tepki çeken saldırı sonrası Arda Turan, basının karşısına çıkma kararı aldı.

[Fatih Terim Arda'yı kamptan gönderdi!](https://www.mynet.com/fatih-terim-ardayi-kamptan-gonderdi-111089-myspor)

Arda Turan, "Öncelikle yaşanan olaylar çok üzücü. Pişman değilim, kuş gibi hissediyorum. Hayatım boyunca bana söylenenleri ve yapılanları hiç unutmadım. Hayatta bir şey yapıyorsanız bunun bedelini ödersiniz. Hayatım boyunca iyi futbolcu olmak için uğraşmadım onurlu ve iyi adam olmak için uğraştım. İmzaları değiştirilmiş haberleri yaptıklarını biliyorum. Hangisini görürsem aynı tepkiyi ve siniri göstereceğim. Her şeyin bedelini ödemeye hazırım. Ve de Milli Takım kariyerimi burada bitiriyorum" dedi.

[TSYD’den Arda Turan’a kınama](https://www.mynet.com/tsydden-arda-turana-kinama-111091-myspor)

BAZI MUHABİRLER SALONU TERK ETTİ

Ayrıca bazı medya mensupları, meslektaşlarına sözlü ve fiziki olarak saldıran Arda Turan'a tepki olarak basın toplantısını terk etti. Salonda basın mensubu olarak sadece basın toplantısını yayınlamak üzere kameramanlar kaldı.

[Milli forma altında tam 11 yıl böyle geçti](https://www.mynet.com/galeri/milli-forma-altinda-tam-11-yil-boyle-gecti-111104-myspor)

OYUNCULAR DA İZLEDİ

A Milli Takım kadrosundaki futbolculardan Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Olcay Şahan, Caner Erkin, İsmail Köybaşı, Cenk Tosun ve Mehmet Topal da arkadaşlarına destek olmak için Arda Turan'ın basın toplantısını takip etti.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler