SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerem Demirbay'ı tehdit mi ettiler?

Türkiye'yi seçmesinden sonra 'son dakika' kararı ile Almanya tarafından kadroya alınan ve Alman Milli Takımı'nda oynama kararı alan Kerem Demirbay olayıyla ilgili olarak eski gurbetçi yıldızın sözleri akla geldi.

Kerem Demirbay'ın Türk Milli Takımı'na geçmek için girişim yapmasından 2 gün sonra Almanya'nın kadrosuna alması ve bunu TFF'nin açıklamasından kısa bir süre sonra gerçekleştirmesi akılları karıştırdı.

TFF, yaptığı açıklamada, "Islak imzası ile Türk Milli Takımı'nı tercih ettiği belge, yasal sürece sokulmuşken, Kerem Demirbay'ın 'son dakika' kararını değiştirdiğini duyurmuştur. Daha evvel Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini beyan eden, bunun için kendisiyle kurulan tüm diyaloglarda tavrını Türk Milli Takımı'ndan yana gösteren oyuncunun son dakika kararını değiştirmesine neden olan gerekçelerine saygı duyuyor ve futbol yaşantısında başarılar diliyoruz." denildi.

[Kerem Demirbay depremi! Son anda 'Almanya' dedi](https://www.mynet.com/kerem-demirbay-depremi-son-anda-almanya-dedi-110225-myspor)

"ALMANLAR, TÜRK OYUNCULARI TEHDİT EDİYORLAR!"

Bu olaylar ve açıklama üzerine akıllara, Almanya'da yetişen Türk futbolcularından biri olan Ali Güneş'in 2011'de ortaya attığı iddia geldi.

Almanya'daki Türk futbolcuların Türk Milli Takımı ile Alman Milli Takımı arasında seçim yapmakta zorlanışı hakkında Lig TV'ye yorumlarda bulunan Ali Güneş, "Alman kulüpleri oradaki kaliteli Türk futbolcuları tehdit ediyorlar. Alman Milli Takımı'nı seçmezlerse kulüp takımlarında da oynayamayacaklarını söylüyorlar. Ben de zamanında böyle tehdit edilmiştim. Hocam gelip bana "Türkiye'de değil Almanya'da oynarsan hem bizim hem de senin için daha iyi olur. Çünkü bizim tercihimiz Alman futbolcuları oynatmak" ifadesini kullanmıştı" dedi.
(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler