SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerem Demirbay, Türkiye için oynayacak!

Alman medyası Kerem Demirbay'ın, Rusya'da düzenlenecek Konfederasyonlar Kupası'na mücadele edecek Alman Milli Takımı'na çağrılacağını yazdı. Türkiye Futbol Federasyonu ise, 23 yaşındaki oyuncunun Türkiye'yi seçtiğini açıkladı. Almanya'da Hoffenheim forması giyen gurbetçi futbolcu Kerem Demirbay milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. TFF, resmi siteden yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun Kosova kampına katılmasının beklendiği duyurdu.

Alman medyasında Kerem Demirbay'ın Alman Milli Takımı'na çağrıldığını yazdı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise ilerleyen saatlerde resmi siteden açıklama yaptı ve genç oyuncunun Ay Yıldızlı takımı seçtiğini duyurdu.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

Yurt dışındaki kulüplerde futbol oynayan Türk asıllı oyunculardan Kerem Demirbay, Türk Milli Takım forması giyecek.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından uzun süredir takip edilen ve Türk Milli Takımı'na kazandırılmak istenen Demirbay, resmi başvurusunu da yaptı. Bundesliga takımlarından Hoffenheim'da forma giyen genç oyuncu, bir kaç gün evvel yazılı olarak Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini Türkiye Futbol Federasyonu'na iletti.

Fatih Terim'in yurt dışında oynayan oyunculara giden çağrı listesinde adı bulunan ve bir sonraki kampa davet edilen Kerem Demirbay'ın gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra Kosova maçı kampına katılması bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler